Danes ste pa ful zgodnje
Zarja, jaz sem kar prepričana, da ti bo še ta mesec ratalo.
Mijavček, ti boš pa vsak čas rodila
kaj ti napovedujejo bo kaj prej? Nisi nam pa nič spola še povedala, nas boš do konca na trnih držala
Gigi, jaz tudi če bi se zbudila tko zgodi, mi ne bi niti na misel prišlo, da bi šla likat
neki se mi je sestra ponujala, da pride, ko pride z dopusta. Bo pol morala še enkrat it, da si odpočije po tistem kupu
Čez vikend je bil pa očitno res pokvarjen želodec. Še zdaj mi ni jasno, kaj bi mi lahko povzročilo ... bruhala sem najbrž zaradi kombinacije z nosečnostjo, ker drugače ne, imam ful občutljivega in se zato kar pazim.
Blanč je pa na dopustu.
Kajsica, lepo da si nazaj
ti pa kar verjamem, da bi bla še dol. Meni se je po takih dopustih vedno težko vračat. Zadnje čase so pa samo še kratki, da sploh ne vem več, kako to zgleda..
Pija, uživaj na morju, držim pesti, da se izogneta gužvi. Danes in jutri bo kar kriza.
Shuka, jaz pa poštarja kar ne šmirglam, če ni ob pravem času. Točno vem, kdaj je, ker im čisto poseben način zvonenja
Mišmiš, uživaj na morju. Šibaš že danes?
Kako je lepo videt, da je na seznamu spet akcija
Moj otroček je danes star 15 tednov, včasih se mi zdi, da gre kar hitro. Proti večeru se mi pa že tko vleče, tko sem že tečna ... upam, da je vpliv polne lune in sončnega mrka .. tko se nekoristna počutim, da to ni res. Še kuhat ne morem, ker se mi čist ob vsakem vonju obrača, da o prebiranju receptov ne govorim.... recimo, da bo kmalu bolje.. V četrtek imam pregled in upam, da je tisti hematom izginil, da bom počasi kondicijo začela nazaj dobivat. Tko občudujem tiste, ki zdržijo celo nosečnost počivat. Punce, ki imajo cerklažo itd.. meni bi se zmešalo.
Imejte se lepo!