Shuka, kaj je danes tak dan ali kaj? Sta nama to včerajšnji mrk ali polna luna prinesla? Jaz sem tako krvavitev kot jo ti opisuješ imela pred širimi tedni, kot menstruacija. Zdaj je bil pa že en čas mir in sem upala, da je tega konec. Najbrž imaš hematom, meni ga je zadnjič na uz pokazala. Posteljica se malo lušči, to vidiš po tem, če se izločajo take nitke.
Jaz sem takrat bla pri svoji G, na urgenco pa ne grem več, edino če bi blo stanje res tako, da bi šlo za splav. Hudi krči in močna krvavitev (kot iz pipce, pravi Pušenjak). Upam, da me tam ne vidijo več. Tile G pa tud imajo komentarje, jaz tudi še nisem slišala o kakih ranah ... navadno se posteljica lušči, če se na zunanji strani ni take panike, dokler ni tega preveč in ne more več normalno funkcionirat.
Jaz ne krvavim več, le izcedke še mam in očitno bom na prometrium tudi še kar naprej obsojena ... ma važno, da bo vse ok, bom tudi to zdržala in počivala, če bo potrebno.
Drugače sem precej mirna, točno vem, kaj se mi dogaja in da je zaenkrat še vse ok, le žalosti me, ker ne morem mirno uživat. Se mi zdi, da sem zdaj pa res že tolko dala čez, da bi bil čas, da se vse to neha. Otroček je živahen, vsaj kot se po AS sliši. Jaz sem bla tudi kar panik, bi pa rekla, da AS bolj pomirja, kot ne. Na začetku sva ga bolj težko našla, zdaj pa vedno in to takoj. Zdaj se močno že čuti gibanje in kjer so ti zvoki, je tudi srček blizu. Po mojem sploh ni variante, da ga ne bi našel. Sicer se sama bolje poznaš
če se spomnim, si rekla, da a boš šla na skrivaj kupit
Gigi, Lara in Sonček
sej vem, da bo vse ok, ker mora tko bit
Lara, nisem bla tko zamorjena, kot se je najbrž bralo. Ni prvič in ne paničarim več, ampak, kot sem že gor napisala, bi blo fajn, da bi jaz tut končno imela mir. Danes ti dovolim, da me mal kregaš, če si me že
si bom pa zapomnila, če bo treba vračat
pa uživaj v vikendu, midva z otročkom bova ziher ok, se ne dava