Ajsi is back
in to z novo oblekco
ne moreš verjet, kok rada preberem tvoj nick, bi te kar pojedla
zadnjič sem si zaželela ledenko, sploh nisem vedla, da še obstaja
Kako je blo na dopustu? Kratko in sladko?
Vidim, da si si premislila glede GK, bi najbrž res še par mesecev trajalo. JAz ti poleg vseh naštetih vitaminov priporočam še evitol. Midva sva oba jemala 1/dan, priporočajo sicer 2-3. E vitamin je zelo pomemben za celice, ti res priporočam. Mu pravijo tudi vitamin plodnosti. To jemlješ samo do punkcije.
Oktavija
za nov štart. NAj bo uspešen, da ti ne bo treba na iVF.
Gigi, ostrige iz leclerca so žive, drgač ne bi ble več ok, samo preteče mal več časa da do krožnika pridejo, kot une na morju. Tko kot navadne dagnje imajo na morju čist drug okus, če jih naberemo in direkt v lonec vržemo.
Za zajtrk jih pa ne bi jedla
Pol gresta čist v drugo smer, kot vsi ostali
čeprav zna bi tam tut gužva. Tečka pa ni kar tko tečka, pride vedno, kadar ni treba. Ma važno, da gresta mal možgančke odklopit in si nafilat baterije. Uživajta!
Montinjakaš pa lahko po dopustu, dopust res ni primeren za take začetke. Jaz po tem jem že ene 7 let, s tem, da v glavnem grešim
pred in med postopkom sem bla pa pridna
meni kruh ni problem, ga že tko skoraj ne jem. Sendvičev sem se tut več ali manj odvadila. Sladice
še dobro, da je temna čokolada na poz. listi
pivo je pa kriza. Pred leti sva midva na morje namesto gajb piva začela tovoriti vino, pa kak frizante, da smo malo mešali.. mojemu dol še vedno pivo paše, čeprav ga samo na morju pije. Monti je pa itak klasična francoska prehrana, francozi pa niso ravno pivci piva.
Jaz sem razen lenobe in utrujuenosti čist ok. Še vedno se moram ene 3x/dan mal vležt
Bom vidla, kaj bo G v čet. povedala. Upam, da je hematom izginil in da začnem mal kondicijo nabirat.
Se je pa res začelo tuki spet dogajat.