Dan pupke!
Upam, da vam včeraj nisem povzročila preveč skrbi. Čez dan so se mi krvavitve nehale, so me pa čist hormoni izdali
taka tečnoba me je dajala, saj najbrž je bla psiha vsega kriva. Moja G je v taki gužvi, sem šla na koncu šele ob pol osmith tja, domov pa prišla po deveti uri in sem čist crknjena samo v postlo padla. Tko utrujena že dolgo nisem bla, še zdaj nisem čisto pri sebi. Krvavitev pa spet neznanega izvora ... po vsej verjetnosti iz m vratu .. otroček je ok, posteljica tut, hematoma pa tudi ni. Očitno sem res med tistimi, ki stalno neki krvavijo. Je pa zdaj definitivno jasno, da morje dokončno odpade. Še dobro, da sva bla vsaj junija malo. Ma važno, da je z otročkom vse ok, morje bo še vedno tam.
Zarja, včasih je tudi ok, da gre na ziher in počas. Sicer ne vem, zakaj ti tolk foliklov raste? Najbrž so zato bolj počasni. En bi bil čisto dovolj. Imaš ti pco?
Dajamaja, jaz sem Gretki rekla, naj te za rokav pocuka v zvezi z agrulabom. Mogoče bi pa njej v kombinaciji s klomifenom pomagal, tko kot pri tebi s špikami. Pa pri njej sumijo na pco, zato je najbrž razlogov še tolko več.
Hedi, otroček je lahko včasih tudi 8cm narazen, vsaj moj je bil, le da ne takoj. Ti imaš dva, pa se najbrž vsak na svoji strani držita. Sem prepričana, da si slišala oba. Tko hitro se po mojem ne premika. Sploh, če si najprej slišala npr. na desni, takoj zatem na levi. Čestitke za najlepši zvok! Jaz sem tut jokcala, ko sem ga prvič slišala
Sayuriiii, kolk sta luštna!!!! Pa čist podobna! Res sta prava cukerčka. Upam, da tudi "ubogata" tko
Pa čestitke za prvi mali rojstni dan.
Lučka, bravo za prvo špiko! Danes je že druga padla, kajne? Ima dragi mirno roko? Sej počasi se bo navadil, na koncu bo že pogrešal
Lara
tudi ti si že na igli. Jupii!! Evo, že navijam! Naj bo tokrat uspešno! Pa novo slikco imaš, nič več dopustniško
Linda
za pikico. Veš, da bo vse ok. Ne more bi drgač
Gloria, super za dobre rezultate. Bolj kot gre prot koncu, bolje ti gre. Tvoj otroček bo tut en velik cuker. Sem pozabla, al nam nisi nič za spol povedala? Se sploh ne morem spomnit. Na AC ti niso delali katrotipa, kajne? Samo za toxo, če se prav spomnim.
Res hvala za vse pikepoke Sonček, Shuka, Gloria, Gretka, Lara, Zarja, Lučka in vse, ki vas nisem omenila. Kaj bi jaz brez vas