Juterčka dobrga želim
Miška nisem tolk dolg spala. Sicer sem res do 8ih potegnila, ampak sem se že 2x prešvicala. Pucam kot nora.
Zdej mam pa mal pavze
Oktavija, da ne pozabim! A nisi brala mojih nasvetov, da ne pucat zdej
Obi kako si ti danes?
Lučka dušo mava iste sorte frnikolc. Počasne
. Nič hudega, pol je res endometrij lep in se primejo
. Glej, pri meni se je prijelo. Pustimo to, kaj je bilo naprej. Sem pač že tolk v letih, da imam že svašta v zalogi. Pravijo tudi, da so počasni folkli pol tud bolj kvalitetni
. Jaz imam res dober občutek pri tebi
Šukica in Sonček2 globoko sočustvujem z vama, ker poznam nespečnost. V postopku in nosečnosti sem bore malo spala. Pa tiste 3 kapljice so tudi mene v luft metale...Polulajta vse kapljice tik pred spanjem, pa kakšen otroški čajček spita zvečer (ampak vsaj 1 uro prej). Mogoče bo pomagalo
Zvezdica draga. Si na polno aktivna. Saj, če se dobro počutiš je to ful u redu. Res čas hitreje mine in nimaš časa tuhtat in se ukvarjat sama s sabo
Blanči moja upam, da si danes bolje, da boš jutri še bolje.... Drži se puppa. Mislimo nate in ful navijamo.
Želvica žal mi je, da te je mora tlačla. Kdaj pa tvoj
pride domov? Upam, da že danes in boš po
veliko bolje spala
Ajsi je nostalgija popustila? A si kaj Bajago poslušala snoč "Nije vodka rakija, mada nočas udara..."
Pikicao si nas prišla mal pogledat. A smo te s fantki priklicale?
Pikovitek neskončno uživaj danes
Pija kdaj se ti vrneš?
Zarja boš danes spet kej športala?
Gretka a ti še zmeri niso zrihtali neta?
Abrica kje si ti? Kako si?
Sonček1 kaj kuhamo danes?
Glorija kako? Zdej imaš pa že vse prištimano. Še mal pa bomo začele dihat s tabo
Nosečke ste se nekam polenile
. Hedi, Noki, Julija, Orto, Dakec, Linda, Jadrnica, Hope, Mijavček in že dalj časa pogrešane Tadeja, Pinki, Rožica... Oglasite se no malo, da vemo kako ste.
Vsem skupaj pa želim lep lep dan
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.8.2008 11:29:19 >