Evo babike moje se vam še jaz malo javljam. Z dragim sma zjutraj odhitela na jutranjo kavico v mesto, srečala en kup kolegov, mal prečekirala trgovince......
Blanč, lubika moja. Vse smo vsaj enkrat že dale to skozi, iskale "koruzo kam bi vrgle puško", poslale vse v ****,... Lubek nisi edina in kar je najpomembnejše NISI SAMA. Jaz sem po hiperci imela tako krizo, da še slišat nisem htela za
, v službi je vse šlo narobe, doma kregarija in sitnost. Večkrat sem ponavljala, da tega ni vredno prenašat, pogrešala sem mamo kot še nikoli v življenju (mami sem zgubila pred 3 leti). Bila sem kot izgubljen otrok, z občutkom da sem v tem popolnoma sama.
Mantra, ki jo imam v svojem podpisu je darilo mojega moža, ki sem ga dobila v najhujšem trenutku, trenutku groze in obupa obeh naju. Sploh se nisem zavedala, kako šele on trpi. Skupaj sva zmogla, da sem znova našla optimizem. Pomagale ste mi ve, prijateljice,... Zato lubika, verjemi, bo boljše....čez dan, teden. Vse bo ok, le to morš dat skozi v veri, da bo sonce znova posijalo in te napolnilo z voljo in močjo, ki jo skrivaš v sebi.
Kajsica draga, sam bodi busy.....men pomaga ko sem dlje časa z doma, stran od mojga
Oktavija, ja babnica.... a boš nehala
in ubogala....
Lučka moja, saj bojo foliklčki boš vidla......že ena sama celica je dovolj...navijam
Gigi moja, nič ne bo z zunaj aktivnostmi, se je v Mb ravnokar
, mogoče pa bodo posteljne
tolko boljše
In naše
Abrica, Schuka in Gloria...kje hodite dečve?
Obi močno držim pesti...
Želvica, Mimis, Ajsika za vas pa ekstra