Dobro jutro!
jaz sem spet vesela, včeraj ni blo nič izcedkov, danes bi lahko pa spet delala reklamo za ariel
naj tko tut ostane.
Očitno ste včeraj spet uživale. Hvala za dež, ne veste, kako je pasalo
zdaj vem, kaj je potrebno, ko vreme predolgo kuha
Gigi, jaz sem bla z AS že prepričana, samo za tajming ne
in sva šla včeraj lepo v šoping, sicer samo na rudnik, kjer ga pa nisva dobila ... bo treba v btc, tut po cunje. Čeprav, sem si kupla prvo nosečniško stvar
majčko in dvoje 3/4 hlače, te so normalne, samo večja cifra in se s trakco regulirajo v pasu, pač za bolj debele
nosečniških še ne mislim nosit, s tisim elastičnim pasom do jošk, se skuham v tej vročini
3/4 hlače sicer niso moje priljubljene, po mojem sem jih prvič kupla, ma nisem imela kaj zbirat.
Za toxo pa jaz u nisem ziher, v otrošvu bi jo najbrž tut lahko dobila, samo nikoli ni blo okrog mačk, bom drug teden zvedla. Očitno so izvidi ok, drugače bi me sestra že poklicala, vsaj tko je rekla.
Aja, hvala za ponudbo, če bom spet preutrujena za šoping, se bom priporočila, pa razlog za kavico bo, kajne?
Zvezdica, ta doner kebab pa res ni ne vem kaj. To se v Nemčiji pripravlja in oskrbuje celo Evropo, pred parimi leti so imeli neko frko s kakovostjo mesa. Pravega pa po mojem v LJ noben nima, tazga, ki ga sami pripravijo. JAz imam že nasplošno bolj švoh želodec, pa se takih stvari izogibam.
Dajčimajči, kdaj bo pa dopust? Sam nadure delaš, bo treba še kaj izkoristit
dany82, nihče te ne bo dal kar v ivf brez kakršnihkoli preiskav. Veliko možnosti je, da ti tudi s kako drugo pomočjo uspe, predvsem je potrebno najprej najti vzrok. Zdaj so pa itak dopusti in je čisto vseeno, če dobiš napotnico jeseni. Lahko pa se med tem že odločiš, v katerem centru bi se zdravila in se tja naročiš, da ne boš pol še na to čakala, ko boš napotnico že imela v rokah.
Gita, naj bo čimveč lepih jajčk
nokes, tebi pa že slabo
Arneja, malo rdečega vinčka, pa bo tečka hitro tu, kadar je hočeš je pa ni od nikoder, kajne? Sladoled in malo svinjarije si pa le privošči. Saj je dopust, če človek ni zadovoljen tut ni ok. Boš pred postopkom spet začela, pa bo. Zdaj moraš najprej baterije filat.
Naredite si lep dan, danes se bo dalo lažje dihat