Najprej se pod tole podišem !!!!
Ste se za danes že vse zgleda zmenle

, preden sem se privlekla.
Arneja, dušica draga, meni je ta mesec tudi zamujala, pa bol plašno začela, na koncu pa pokazala, kdo je glavni. Tko, še dvakrat ji pustim veselje, potem ma pa dost! Bomo blizu, ne!?
Dejzika, ne ga s_rat! Kakšna depresija? Ti kar naprej okol hod in čebele nabiraj, bo sam dober del v naslednjem fajtu! Jaz bi tudi rada, pa enostavno ne pridem zraven še z rekreacijo... vsakič nov izgovor pri roki

Dej se kej gor prikaž na pirjadi - men bi četrtek sila dobro del!
Gigi, jaz sem iz Celja in se selim v bližnjo vas. Si kje blizu? Se kr dobiva!
Abra, kako sem vesela, da si persilka!!! Naj tako ostane

Nadur je res dost - so pa plačane in zdaj ko zidamo se jih ne branim. Imamo pa tudi res grdo gužvo..... Pa ob sobotah je še najlepš delat, ker te nihče ne moti in dosti več naredimo kot čez teden. Kaj pa če bi ti mal na Neckerman na webu pogledala za cunjice ... se mi zdi, da sem v katalogih vedno videla kaj primernega za nosečke .. kakšne legice in tunike ipd. Knjigo sem že prebrala, zdej si še skeniram poglavja, ki me zanimajo, da nesem Rešu

in pol mene ven odnesejo

.
Rubin, držim pesti
Gita, čestitke za 7 jajčk!!!! Tko na toplem kot je zdaj, se bodo gotovo zvalile v maminega pišeta. Srečno!
Srečno tudi vsem trepetalkam in nosečkam še vnaprej! Zdaj grem pa tudi naprej še mal na hišo delat, pa da pade vselitveni žur čimprej.