Dan punce,
mene še vedno daje časovna razlika, mater spta ne morem, gledam TV do pol 4 zjutraj, pol pa ne vstanem
. Ja kokr sprašujete, res je bilo kratko in sladko, da bi vam kako podrobnost razkrila
, PIVO je vodeno
, tko da je Havana laufala bolj! Slikco pa kakšno sigurno dobite, sam da kakšno tud sama dobim.
Abra, Zvezdica, Rubin kaj to vas nekaj heca? Mater, never ending story z živčki al kaj? Vsem želim, da se konča s štručkami v naročju
- teli so za vas in vaše oreščke!
Sonček 33 kje si bila, kakšna je bila poroka? Najlešpa itak, ampak kaj več mi povej, lahk na ZS.
Gigi evo jutri imam namen ordinirat po tvojem delovnem kraju, če pa grem danes na eno probo, se pa mogoče še danes oglasim!
Mismis ni panike za štanga party, sam a veš da sem pomislila enkrat na honeymoonu na tale party, da se bo odvil ko pridem
, dete naivno kaj
.
Dajamaja pridnica zidarka, a bo kak dopust padel? Kdaj je predviden plan selitve?
Oktavija
ni fer! Lepo da si pogumna za naprej!
Ledenka imaš čist poletno oblekico
.
Grety
, lepo ju grej pa da boste skupaj do konca in naprej!
Rožica je pa kar že po nove otroke skočila, punca tokrat naj ostaneta oba s tabo! Si pa hitr tole napedenala!
Sapi, Netka navijam tudi za vas vse, naj vas gre več na dopust!
Pikovit mater boš huda name, naslov pozabila doma in ti nisem poslala kartice, veš da sem na nek račun napisala in spraznila vse nepotrebne papirčke, da je bil plac za dinarčke
, se ti odolžim drugače.
Abra mangota na pretek veš, v kosih ali kot sok, super! Sem večkrat nte pomislila ob uživanju le-tega.
Arnejči kam šibaš?
Dejzi pridna si, kolk čebelc je v čebelnjaku, bo kaj matičnega mlečka?
Mlinčka pa naj gre vse nekam a ne? Uživaj v poletju, pa gremo v jeseni na borbo, imaš kaj pingvinov? Drži se deklič!
Nisem vse omenila, vsem pošiljam lep pozdravček, preživite en krasen dan, grem pogledat kaj je z mojo juho, pa kako cunjico popeglat!
LP
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 7.7.2008 11:39:55 >