Ojla punce,
res hvala k ste me vzele medse, čeprav bi me kamot zbrcale na drugo temo. Ampak naj vam povem, da toooolk pozitivne energije, toooolk optimizma, kot ga je pa v vaših postih zaznati.....tko vas je lepo brat.
Tok velik ste že mogle skoz dat, marsikatero tudi čaka še veliko, a ve ste vedno dobre volje, polne humorja, nasmejane, veselite se vsake pa še tako drobne novičke, in žalostne ko kaj ne gre po načrtih, a potem vedno takoj, klik: priklopite pozitivnost in spodbujate naprej! CARICE STE!!!
Gretka se je na hitrco javila, mula, jo bom kr nažgala, k ni nč povedala, da bo uletela
. No, je pa lepo, da je izkoristila trenutek in pokukala sem gor. Sem jo pa obvestila o vseh novičkah, tudi slabih, edino današnjih ji še nisem poročala. In sem zelo zelo vesela, ker so same dobre novičke. Edino za Rubinko me skrbi...
, a še vedno močno držim pesti, da proslavlja veselo novičko in da se nam javi zvečer.
Čestitke Sayuri
. Morm pa rečt, da tko lepe nosečke, nisem že dolgo videla. No, kaj ne bi bila lepa, ko je pa v sebi nosila tko lep zakladek oz. dva zakladka. Imata pa njena škratka več kg, kot jih je pa mela naša miškolinka, pa sta dvojčka. Tko da sta sigurno ok in mamica tudi.
Abra, joj kolk sm jst vesela, da je vse ok pri tebi. Hehhee, no zdej te bo pa firbec gonu, al je luli al je češpljica
Nokes bravo, super BHCG, ni čudnega da ti je že tok slabo, če maš tolk hormona v seb. Res, čestitke!
Hedi, ne skrbi za BHCG, jst sm imela čez 100000, pa se srček še ni videl...in to je bil obup, ker sem šla pol na net čekirat in tam svašta najdeš....Pušenjak pravi, da nehamo bit pametne preveč, pa računat tele hormone in lepo počakajmo UZ, in nehajmo zapravljati dinarčke za teste... Lepo se sprosti, uživaj in pričakuj lepe novičke iz UZ.