Punce zdaj ste me pa ganile, do solz.
Najprej se vam iz srca zahvaljujem za podporo in razumevanje. Rada bi poudarila, da ste res vse izjemne punce in morda se včasih niti ne zavedate, kako pomemben del ste v življenju mnogih. Kadarkoli je potrebno se lahko kdorkoli obrne na vas in ste mu pripravljene pomagat.
Znate se iskreno veselit, kadar kateri uspe in iskreno sočustvovat, kadar kateri ne. Ste v veliko oporo in želim si, da takšne tudi ostanete.
Vse ste enkratne res, vendar bi kljub temu izpostavila dve nežni dušici, ki sta srce in duša tega foruma, verjetno se strinjate z menoj: GIGI IN PIKOVIT, ki sta vedno dobre volje, optimistični, tudi kadar vama ne gre, ne postaneta zagrenjeni in namesto da bi jokali, nudita tolažbo drugim. Odkar sem na forumu še nisem zasledila pri vama slabe volje, sta vsem za vzgled. Res sta edinstveni in naj vaju nič na svetu ne spremeni.
Vsem, ki sodelujete tukaj gor ali pa samo berete, želim, da čimmprej ugledate magični plus in ostanete v blaženem stanju vseh 9 mesecev in to še kdaj ponovite, nato pa k sebi stisnete najlepše bitje pod soncem, ki vas bo klicalo MAMA. To je neopisljiv občutek radosti in veselja, za katerega se je vredno boriti in ki vam ga od srca privoščim.
Rada vas imam, Rubin.
Zahvala je namenjena: Gigi, Pikovit, mismis, Juliji, Zvezdici, Abri, Ledenki, Sapi, Nokes, Netki, Rožici, Gerthy, Giti, Gloriji, tassi, Piki74, Oktaviji, Bambi, Lučki, Kajsici, Arneji, mali 81, Mlinčki, Sončku, Hedvigi, Libi, Mački, Orto, dakcu, Lindi, Zorici, Pinki, Piji, DaisyE, če sem katero pozabila se ji iskreno opravičujem.
O ne, to ni slovo, tako hitro se me pa ne boste znebile
, ampak nekako čutim, da je pravi čas da se vam zahvalim za vse, kar ste storile zame.
Imejte se skrajno lepo, brez skrbi imeli se bomo tudi mi.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.7.2008 22:46:58 >