Mišmiš, ni nč na mojem zelju zrastlo, si sama napisala
sicer pa tko ne moreš vedet, kok jih še o polovnem sanja
Gita, polna luna bo in na nosečke slabo vpliva
jaz sem danes tudi slabo spala..
mala
žal mi je, da ti ni ratalo
Gigi, in zdaj v Grčiji ne bo jodlanja? Sicer ne spremljam, pa ne vem, kok si ti fantje tebe sploh zaslužijo. Take navijačice ne damo kar tko.
A veš, da solate pri meni niso več v igri
ne vem, kaj se je danes zgodilo, ma začelo mi je vse smrdet. Jedla sem pz špagete s parimi kapljicami oljčnega olja, pa vmes mal sadja. To mi še edino paše, a me ne nasiti dovolj. Pijem tudi nič ne, nč mi ne gre po grlu, še dobro, da jem lubenico. Ne vem, ali se mi bojo zdaj slabosti začele al kaj
sploh nisem mogla zraven mojega sedet, ko je jedel špagete z omako ... pa otroško olje, s katerim se namažem ko poslušava srček tudi, pa je najbolj navaden, takorekoč brez vonja....
Pija, uživajta z možekom danes na plaži
Hedi, še enkrat čestitke za
. Jaz sem bila na nuhalni pri svoji G - Antonič-Babnik, zelo priporočam, je v Dravljah, a v drugi ordinaciji, kot ostali. Tam je en kup G, ki to delajo. Naj bi bli vsi super. Zvezdica je bila pri Reševi.
Sonček85, dobrodošla!
Lara, še nisem slišala, da bi katera tja hodila, vprašaš pa lahko. Sicer imam kar filing, da ti bo hitro kaj komentiral, kako se ene iz Prekmurja al pa Hrvaške vozijo ... sej veš, on ima red
hodijo v Postojni pa k Merlotu, mogoče bi se pa lahko kaj zmenila, vsekakor vprašaj
Gloria
super novičke! Kar tako naprej. Kje bosta pa voziček sprobala, da vaju ne bo kdo čudno gledal