Gloria, sam, da ni blo komedij
sej veš, že tko smo nosečke med zmešanimi
Amnio sem se že skoraj čist odpovedala, bom počakala na DHT, v bistvu res ne razmišljam več o tem. Tudi naslednji pregled imam čez 3 tedne, takrat bi že morala it na amnio ne pa šele po napotnico. NS je res super, srček se vsak dan bolj noro sliši, mislim, da me zdaj res ne sme nič skrbet. Še ta hematom moram zdemolirat, pa bo
Gigi, zdej svojemu najbrž na letališču mahaš? Si se mu včeraj fejst odkupla?
Lara, ti ga kar vprašaj. Kaj te pa stane, razen poslušanja kakega komentarja? Jaz sem ga včasih tut kej, pa sem pol velikokrat poslušala iste zgodbe, npr. uno o Afriki
Sicer ti pa res ni treba ob 5.h že bit tam, kot si hodila pozimi, 6 bo več kot ok. Pa tudi pot zdaj ni več tko tečna, je že dan, pa nobene megle in poledic
Jaz bom pa naši Gretki že kar čestitala
za spontan postopek je to že definitivno pozitiven test!! Jupiiii!!!
Blanč, pa kaj misli, kar do krvnega čakat? Ji bo treba it kar palčko držat
Pija, sta uživala?
Jaz upam, da bom danes bolje. In da je vse to vpliv polne lune, ker jaz čakam na obdobje, ko bom polna energije, to bi moralo bit zdaj
pa sem še kar utrujena, mi ne bo zdaj povrh še slabo. Danes zjutraj mi je sveže pokošena trava smrdela, naš hišnik si je moral ravno včeraj to spomnit, pa je odpadlo ležanje na terasi
Včeraj sem bla tko tečna, da me je še moj mel dost, čist nč mi ne sme reči, niti pod razno me ne sme vprašat, kaj bi jedla
sem povedala dovolj?
na srečo danes vsaj pijem.
Spet ga boste pile, kateri namišljen razlog bo pa tokrat, če bo spet kdo vprašal?
Dajamaja, telepatija
jaz sem ravno napisala, da te pogrešam, pa sem še enkrat kliknila na refresh, če je kak nov post, medtem ko pišem in evo, tvoj
sej vemo, da si skoz v gužvi, javi se kar tko, da vemo, da si še tu
Gita, bo neki na tem
bi blo res super, da bi obe z Gretko zagledali plus, to bi bil res lep konec sezone.