writing-img

RE: Ljubljančanke pozor kradejo!

clock-img

08.07.2008, 11:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mater, a vidiš, to je hotela povedati, da te bo že enkrat udarlouser posted image .

clock-img

08.07.2008, 11:18

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Mater, a vidiš, to je hotela povedati, da te bo že enkrat udarlouser posted image .

Ja, nič ne rečem, da se mi ne zna zgoditi, sploh, če kar tako denar puščam, samo denarnica je pa res za v torbo, no. A ni?

clock-img

08.07.2008, 11:52

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja, nič ne rečem, da se mi ne zna zgoditi, sploh, če kar tako denar puščam, samo denarnica je pa res za v torbo, no. A ni?

Točno tako in torba vedno na očeh! Sploh ne razumem kaj se ma punca za pritoževatuser posted image . Nikjer na svetu ni varno nič, pa naj še tako zaupaš ljudem, tole ni izgovor! Zakaj potem zaklepaš hišo, avto......, če misliš, da so ljudje dobriuser posted image . Upam, da ti je bila dobra šola za vnaprej!

clock-img

08.07.2008, 12:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

SEveda, samo včasih smo res brezglavi, pa puščamo povsod, ne da bi pomislili, da ti jo lahko ukradejo. Saj pravim, tudi torbico ti lahko ukradejo, celo.

Evo, jaz sem zgubila denarnico, mi je padla iz žepa bunde, ko sem šla samo v lekarno. Pač, nisem sploh imela torbice sabo, ker sem šla od doma samo z denarnico v lekarno. Pobral jo je neki delavec cestenga podjetja, kateri je bil tako pošten, da me je, ko je prišel v LJ, klical domov (glede na osebne podatke iz osebne je dobil tel. št.) in sem jo šla iskat v LJ, nekam v Črnuče, pojma nisem vedela, kje to sploh je, pa še uro mi je postavil, do kdaj naj bom tam, ker njega pol ne bo celo popoldne, ker je hodil v neko šolo. Bila sem na porodniški za Aljaža. Ala mu vera, saj vem, da je on vzel denar, čeprav je rekel, da je on našel prazno (lahko pa tudi ne), važno mi je bilo, da so bili vsi dokumenti v denarnici. Od vozniške do osebne. Od takrat osebne in zdravstvene ne nosim več v denarnici. Evo, mi je bila dobra šola.

clock-img

08.07.2008, 12:08

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Sploh ne razumem kaj se ma punca za pritoževatuser posted image .

No, saj ni ravno pritoževanje, zaupala nam je, kako se pač človek spozabi in denarnico brezglavo pusti nekje, pač, neke vrste opozorilo. Vsaj jaz sem tako razumela.

< Sporočilo je popravil srki -- 8.7.2008 12:14:58 >

clock-img

08.07.2008, 12:14

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Sploh ne razumem kaj se ma punca za pritoževat .

Se nič ne pritožujem! Bo dragi novo denarnico kupil pa bo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

08.07.2008, 12:17

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Kaj sem ti pa zdaj jaz naredila

Pod to nebi dala komentarja...user posted image user posted image user posted image

BTW, jaz sem oni dan kar na bankomatu pustila 150 evrov, pa sem jih, HB dobila nazaj.

Kako se pa lahko tebi kaj takšnega zgodi? Ko si pa tako popolna???user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

08.07.2008, 12:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Kaj sem ti pa zdaj jaz naredila

Pod to nebi dala komentarja...user posted image user posted image user posted image

BTW, jaz sem oni dan kar na bankomatu pustila 150 evrov, pa sem jih, HB dobila nazaj.

Kako se pa lahko tebi kaj takšnega zgodi? Ko si pa tako popolna???user posted image user posted image user posted image

A se ti zdim? Lepo.

clock-img

08.07.2008, 12:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Sploh ne razumem kaj se ma punca za pritoževat .

Se nič ne pritožujem! Bo dragi novo denarnico kupil pa bo...

Sori, sem spregledala, da ena druga izliva žolčuser posted image , ne ti.

Ja, a v denarnici pa ni bilo nič ali kajuser posted image . Se pravi nov način kako se znebiti stare denarniceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem