writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del

clock-img

15.08.2008, 22:57

clock-img

April

pencil-img

5459

zakaj pa ne strica povabila?. Saj bi špilaluser posted image  Birdy, ti maš zmeraj podobne s temi ceremonijami.user posted image Se spomnim, da ti je že pri krstu mami nekaj pamet solila.

Pa kakšni bensi so tud že ful pocen. Sam včas je bolj met nič kot pa neki slabga. Je pa odvisno, al boste imel samo večerjo al prov žur načrtujeta tja vsaj do polnoči. Ker v takem primeru je pa fajn nekoga imet, da vse povezuje, vodi...

clock-img

15.08.2008, 23:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Poopsika a kdaj gledaš VRAŽJE NEVESTE?Šit a ne,res so obupneuser posted image

ja, katastrofauser posted image ...ma jst itak ne verjamem v te ameriške kvazi reality show-e, meni je vse to zaigrano...
Danes se m jih gledala..kako si lahko iz najlepših , vzburljivih trenutkov naredijo celo štalo, res se jim smejem, kere.. pihičkeuser posted image ...

clock-img

15.08.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

Ja no,una Milena.Fak katastrofa.Res jih je žalila pa napsihirana je bla do konca.Dobr desc da jo je prenašaluser posted image

clock-img

15.08.2008, 23:09

clock-img

Anonimen

Ja no,una Milena.Fak katastrofa.Res jih je žalila pa napsihirana je bla do konca.Dobr desc da jo je prenašaluser posted image

ja ta je pa res boga u glavouser posted image ...šit ej..enga stavka ni znala povedat brez f.u.c.k. besede...ogabnauser posted image

clock-img

16.08.2008, 08:19

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Dobro jutro!

Jaz sem pa včeraj ob 20:30 malega popokala v svojo posteljo, ker se je spet zbudil, pa ful je bliskalo in grmelo. Spali smo pa kar do 7:30, edino Mark se je ponoči vsake 2 uri zbujal.user posted image  Kako je pa deževalo ponoči, dobro, da spet ni bilo pri nas kaj hujšega.

Glede hrane - Mark pa zdej ful veliko je in vse po vrsti kar mu daš. No mi smo imeli težave skoraj do 1 leta, očitno se je odločil, da zdej bo pa lepo jedel. Pa bohnedaj, da midva kaj jeva in mu ne dava, kar tuli.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

16.08.2008, 08:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19
. Pa bohnedaj, da midva kaj jeva in mu ne dava, kar tuli.user posted image user posted image

pri nas istouser posted image ...no tuli glih ne, te pa gleda kot en sestradan vrabček in tolk cmoka zraven, da te čist namede in ji je treba mal datuser posted image

Pa dobro jutro!

Mdva čakava, da gre Tjaša prvi spanec spat potem jo pa peljeva k tašči, midva greva pa gostilno iskat za poroko.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 16.8.2008 8:29:12 >

clock-img

16.08.2008, 08:36

clock-img

Anonimen

Dobro jutrouser posted image
Kakšno je vzunaj,jest moram pa na pošto najemnino plačat.Sej ne vem a nej grem kar s čolnomuser posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 08:38

clock-img

Anonimen

Dobro jutrouser posted image
Kakšno je vzunaj,jest moram pa na pošto najemnino plačat.Sej ne vem a nej grem kar s čolnomuser posted image user posted image

A res? Uuu..šit. pri nas v Lj ni bilo nič hudega.

clock-img

16.08.2008, 08:39

clock-img

April

pencil-img

5459

Dobro jutro,

Jaša že spi prvo dopoldansko spanje. Ponoči je priden, se pa zato jaz tok bolj zbujam. Tako sem danes sred noči radar brala, enkrat komarje lovila...paa zadnji teden imam probleme z dihanjem, zato še ponoč zdravila jemljem.
Tole vreme tukaj mi res nč ne odgovarja.
Danes bomo pa kar bolj notri. Popoldan gre pa moj k mojemu dedku v dom na obisk, da ga nafotra, ker sam noče kaj dost jest. Moja mami je šla za dva dni na morje, potem pa midva to skrb prevzameva.
Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat.user posted image

< Sporočilo je popravil April -- 16.8.2008 8:41:41 >

clock-img

16.08.2008, 08:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: April

Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat.user posted image

Mi smo jih včerajuser posted image ...je bilo ful finouser posted image

clock-img

16.08.2008, 08:45

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

a niso luštni no...sam beno se jih boji. jaša pa kar zagrabi, moram kar pazit. Imam pa letno karto, tko ga gremo kar pogosto.

clock-img

16.08.2008, 08:46

clock-img

April

pencil-img

5459

poopsika na ker konc pa gresta pogledat?

clock-img

16.08.2008, 08:49

clock-img

Anonimen

a niso luštni no...sam beno se jih boji. jaša pa kar zagrabi, moram kar pazit. Imam pa letno karto, tko ga gremo kar pogosto.

kolk pa stane letna karta?

clock-img

16.08.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

okolica Otočca, Novo mesto, Šmarješke toplice ...
Na Otočcu se bova poročila in iščeva eno luškano gostilnco v bližini.

A tvoj kej pozna?user posted image

clock-img

16.08.2008, 08:55

clock-img

April

pencil-img

5459

kolk pa stane letna karta?

poletna karta je 18 evrov.tko kot tri redne karte.

clock-img

16.08.2008, 08:56

clock-img

April

pencil-img

5459

ja vež da. če te ktera zanima bom vprašala.user posted image

clock-img

16.08.2008, 08:59

clock-img

Anonimen

ja vež da. če te ktera zanima bom vprašala.user posted image

Sej me samo zanima, če je katera res fajna...enih par bova itak danes pogledala pol bova pa videla.

clock-img

16.08.2008, 09:02

clock-img

Anonimen

poletna karta je 18 evrov.tko kot tri redne karte.

kok je poceniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 09:22

clock-img

April

pencil-img

5459

http://www.vilaotocec.si/

jaz bi šla tukaj pogledat

clock-img

16.08.2008, 09:56

clock-img

tikca

pencil-img

936

Ajaaa jaz sem pa zadnjič očitno narobe razumela poopsiko. Sem mislila, da je tist šotor potem tudi za gostijo in žurko, zato sem vprašala koliko ljudi gre notruser posted image
Blizu Otočca je gostilna Vovko, samo ne vem, če imajo dovolj prostora.

user posted image Pa nobena mi ni uspela povedat kolk kosov torte pride, če jo naročiš druge oblike kot okroglo?

clock-img

16.08.2008, 10:11

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

naša se jih pa boji in male kužke tud.Kar je pa velikega naprimer lev tam pa ona uživa in bi mučkalauser posted image isto pri kužkih ,večji je raj ga imauser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

16.08.2008, 15:35

clock-img

tikca

pencil-img

936

[/quote]naša se jih pa boji in male kužke tud.Kar je pa velikega naprimer lev tam pa ona uživa in bi mučkalauser posted image isto pri kužkih ,večji je raj ga imauser posted image user posted image

[/quote]

Ta prava "baba" user posted image user posted image user posted image

No sem se pozanimala v Perli za torto in nisem vedla, da je kar na kilo, ne na kose, le kje živim user posted image  13.75e pride 1 kg, nekje za 20 ljudi je rekla da je od 2.5 do 3 kg. Tut prov, ona že veuser posted image  Pol pa moraš izbrat slikco, pa obliko, pa okus, za katerega pa se še ne morem odločit. Vleče me k nougatu, je to dobr??

clock-img

16.08.2008, 16:53

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Hojla!
Ja pri nas je bilo včeraj zvečer tudi kar pestro...bliskanje in grmenje Avgustinu ravno niso všeč....user posted image , dežvalo je kot noro, na srečo pa ni bilo neurja in toče!!!

Danes pa praznuje Tin!

TIN VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!!

ti želima z Avgustinom!!user posted image

clock-img

16.08.2008, 16:59

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Mi smo pa za jutrišnje praznovanje naročili sladoledno torto z okusom piškotka. Na Valentinovo željo...ja kot da ima on rojstni dan user posted image , pa naj mu bo .......letos še lahko izbira namesto Avgustina, drugo leto to ne bo več možno.user posted image

clock-img

16.08.2008, 17:17

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

TIN VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!!

ti želima z Avgustinom!!user posted image

Tudi od naju lepe čestitke!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem