pri nas je podobno - včasih za obrok ne poje več kot eno žlico, ampak jasno ad vedet, da če ji ne paše, ne bo jedla in konec pa lahko skuham karkoli

. se nič ne sekiram, ker ma dosti zaloge in ko je lačna pa včasih poje več kot jaz za en obrok tak da ji zaenkrat puščam pri tem "svobodo", da se lahko zmišljuje
sm a hotla rečt da ko nitki zobje grejo ven takrat noče nobene mehke hrane razen jogurta. itak noče nobene kašice več in bog ne daj da je kaj na žlico. krompir in zelenjavo jemo z rokami, meseka tudi

. juhice poje par žlic. edino dodpoldansko sadje pa še poje grobo zmiksano. zvečer mi pa ful zmanjkuje idej kaj ji sploh še ponudit - ker na žlico nič. sadje je po kosih da sama grize in kruhek pa sirček. to je pa že skoraj vse. ta da za večerjo rabim kako idejo - tako k se grize in lahko sama je.
sisy res sta čudovito uredila sarino sobico
mi smo pa ta teden prešaltali na dolgo pižamo, brez štumfkov in ji je ravno prav. no v sobici ima okoli 20-21°C, pokrita - kokr je, je pa z dekco, ki sem jo kr v kapnco notr dala namesto kovtrčka.
a veste da smo včer šli spat ob 20.30 in spali do 8h

. kva je dobr delo ej. no sicer sm jest pol za službo delala do 23.30, moj ej pa zraven drnjohal. je pa res da je včer v celem dnevu spala samo 1/2 urce.