IZVIRNO SPOROČILO: saskija
Jaz bi tudi pogledala albumčke pa se mi še sanja ne kakšna gesla imate, sem enkaj proskušala pa brez uspeha, verjetno so gesla na zalenkinem seznamčku, pa tudi tam ne vem s katerim geslom odpret.
mi lahko katera pomaga, prosim
Sisy naš JAka tudi še ne hodi pa se je zelo hitro obračal, plazit je začel dokaj pozno, zdaj vadi da sam stoji brez opore, drugače pa se samo po vseh 4 plazi. Je pa zato boljši jedec. Tudi ne govori kaj dosti razen am, am in ata ata za vsakega ki ga vidi, meni pa v sili reče mam mam. Njegovo področje je hrana to pa naravnost obožuje
.
Talika, **** in ostale a še dojite. Moram rečt da mi je an morju kar presedalo, ker se je hotel non stop dojit ampak se je to tudi po 4 tednih umirilo.
Antigona se malo pa gremo v Turčijo, te bom še par stvari na ZS vprašala če dovoliš
Saskija, mi imamo tudi podobni besedni zaklad kot vi. Pri nas je tudi nonstop samo ata za vsakega, ki ga vidi, tudi za ženske po ta novem. Poleg tega pa še brrrmm, brrrmm, pa amam, amam za vsako hrano. Na mamo je pa že pozabil.
Midva se tudi še dojiva. Sicer čez dan bolj malo, včasih za uspavanje, ali pa če se dere kot jeshar pa ga ne morem drugače potolažit. Drugače pa še ponoči in to odkar hodim v službo, je tega spet ful veliko, ker se nonstop zbuja, vsaj na 2 uri ali manj.

Mogoče je to sedaj vzrok ta sprememba, čeprav v varstvu ful uživa, ampak očitno se nekje potem pozna. Mah upam, da bo čimprej minilo, ker že zdej se mi je v službi noro zehalo.
Geslo za seznamček je pa njen nick name.