cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del

clock-img

14.07.2008, 20:21

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

danes sem dobila skupinsko s piknika-sliko, mislim

in smo rekle, da ne bi blo slabo, da bires mele še enga jesenskega

zalenka, boš prevzela organizacijo? si bla zelo zagreta nazadnje in nas spominjala nanjuser posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

14.07.2008, 20:28

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Talika a veš, da imamo sedežno tud enako.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

14.07.2008, 20:37

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Talika a veš, da imamo sedežno tud enako.

Vem, to si pa enkrat že rekla. Zanimivo kajne, koliko imamo enakih stvari.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.07.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Punce , a ima katera od vas Primulut Nor tableke( kontracepcijske)??

clock-img

14.07.2008, 20:48

clock-img

Anonimen

Samo s temi tabletkami si lahko prestavim M, in sem bila danes pri gin. pa je bla taaaka gužva, da sem čakala 1 uri in se potem pobralauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2008, 20:52

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

enkrat sem jih jemala, to je tist k moraš vzet največ 72 h po odnosu ne.

kaj več se pa ne spomnm

R. K.

clock-img

14.07.2008, 20:53

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

aja, sem mislnla, da te je kaj tko zanimalouser posted image

R. K.

clock-img

14.07.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

kaj več se pa ne spomnm

Ma ne vem...zdele berem na MON-u, da edino te tabletke ti prestavijo M, tko kot se zareče. oz, le te so dost močne, da jih lahko začneš jemat par dni pred napovedano M. In kako naj zdej pridem do teh tablet???

clock-img

14.07.2008, 20:58

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

In kako naj zdej pridem do teh tablet???

bo treba kar počkat najbržuser posted image   žal....

čeprav pr nas je tko, pokličeš, poveš kaj rabiš, ti napišejo recept in ga prevzameš brez gužve

R. K.

clock-img

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

kaj več se pa ne spomnm

Ma ne vem...zdele berem na MON-u, da edino te tabletke ti prestavijo M, tko kot se zareče. oz, le te so dost močne, da jih lahko začneš jemat par dni pred napovedano M. In kako naj zdej pridem do teh tablet???

Pokliči P, pa se naroči.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

kaj več se pa ne spomnm

Pokliči P, pa se naroči.

misliš Guser posted image

R. K.

clock-img

14.07.2008, 21:01

clock-img

Anonimen

Se vidi, da nimate G. v Leoniščuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tam ni tko kot pr navadnih G. Tam so skoraj vsi G. še kirurgi in moj dela samo 2x na teden. V pon in petek, in v petek je že prepozno za tabletke...

clock-img

14.07.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

aja, pa mislm,d a sem o gužvah na Leonišču pisala že stokraat in res ne bi še enkrat izgubljala besed.
očitno mi še ni dopizdilo...user posted image user posted image user posted image , ker sem že storkat rekla, da si bom zamenjala gin, predvsem zato, ker je tolk težko pridet do njega..nadomešča pa noben neuser posted image user posted image .

Sem proti koncu nosečnosti imela vnetje in mojga G. ni bilo in sem mogla prost od vrat do vrat druge ginekologe če me bo kdo vzel, tko, da ...brez besed no.

clock-img

14.07.2008, 21:03

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

ojla babnice,

sem ravno vse spisala pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image  tko da bom zdej ful na hitrco ker sm precej utrujena danes.

lenča piknik - jesenski - valda. sm misnla konec avg ali septembra.

slikce - vsi naši sončki so cukri in pol. se vidi kako uživamo zadnje dni pred službo z njimi

jaz sem bal dones prvič v službi in nitka cel dan pri mami. zjutraj je blo bed k sem jo mogla ob 6.30 zbudit, prej smo bli pa pokonc od 4h do 5.30. pol je ene 10 min jokala pri mami k ni bla naspana ampak pol je bla pa cel dan baje ful dobrovoljček.

vsem obmesečnikom vse naj naj in vsem za RD enako

sisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sarino plazenje. vem kako si srečna in kaj čutiš.

ne vem če sem sploh povedala, da se je nitka začela na nogice postavljat. kako buško smo na ta račun tudi že staknili.

clock-img

14.07.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

zalenka super za postavljanjeuser posted image user posted image user posted image
Tjaša to prakticira že nekaj časauser posted image ...ampak premakne se pa ne, stoji kot okamenelauser posted image

clock-img

14.07.2008, 21:12

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

aja, pa mislm,d a sem o gužvah na Leonišču pisala že stokraat in res ne bi še enkrat izgubljala besed.
očitno mi še ni dopizdilo...user posted image user posted image user posted image , ker sem že storkat rekla, da si bom zamenjala gin, predvsem zato, ker je tolk težko pridet do njega..nadomešča pa noben neuser posted image user posted image .

Sem proti koncu nosečnosti imela vnetje in mojga G. ni bilo in sem mogla prost od vrat do vrat druge ginekologe če me bo kdo vzel, tko, da ...brez besed no.

pri tem pa te čisto razumem, ker imam jaz svojo G tudi tam
enkrat sem na koncu nosečnosti čakala 5 ur na pregleduser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.07.2008, 21:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

pri tem pa te čisto razumem, ker imam jaz svojo G tudi tam
enkrat sem na koncu nosečnosti čakala 5 ur na pregleduser posted image

ma ja no , niso normalni...jst sem skor vsak pregled v nosečnsti tam čepela po 3 ure no...
vsakič sem se skor prejokala ko sem pršla domov tolk sem bla nervozna!!

clock-img

14.07.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

talika , katero g. pa imaš ti?

clock-img

14.07.2008, 21:30

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

talika , katero g. pa imaš ti?

bojano pinter
mi je ful kul, zato mi je mal bedno menjat, čeprav me pa njihov sistem blazno moti
jaz sem tudi vedno čakala 3 ure

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.07.2008, 21:31

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Jst bi tud ta teden mogla začet delat, no že danes, pa sem vzela dopust tri dni. Vendar sem že na bolniški. Sploh ne morem verjet. Upam, da se mi oko kmalu pozdravi, ker s šlivo okol hodt ni ravno prijetno user posted image , no predvsem je smešno.

Lenča, slikico ti pošljem pa jutri. Danes sem imela še tolk dela da sem potem pozabila. Mislim da imam celo že pripravljene, vendar ne na tem računalniku...

Zdej grem pa kr spat, sem neki zdelana....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

14.07.2008, 21:42

clock-img

crtka

pencil-img

215

Da se mal pohvalim, da tudi pri nas januarja pričakujemo še enga družinskega člana. Drugače smo pa dobro in moj škratek je naredil že enih par korakov. Pa čestitke vsem obmesečnikom.

clock-img

14.07.2008, 21:48

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: crtka

Da se mal pohvalim, da tudi pri nas januarja pričakujemo še enga družinskega člana. Drugače smo pa dobro in moj škratek je naredil že enih par korakov. Pa čestitke vsem obmesečnikom.

Vau, čestitke! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

14.07.2008, 21:48

clock-img

Anonimen

Talika, te čisto štekam...Men je moj g. Drobnič ful dober ampak ta sistem me vsakič bolj nervira.

crtka, čestittkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo čim lepša in zdrava nosečnostuser posted image

clock-img

14.07.2008, 21:53

clock-img

srursa

pencil-img

1267

IZVIRNO SPOROČILO: crtka

user posted image user posted image user posted image  Čestitke,user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost.

clock-img

14.07.2008, 22:05

clock-img

Anonimen

Poopsika super čupcauser posted image Fajn da si se opogumila,drugače pa si bila prej tud lepa,le dela je bilo več a neuser posted image

Crtkauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem