writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

08.07.2008, 18:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.07.2008, 19:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:01

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Neboglasnica: kako pa sta starejša dva sprejelauser posted image  ? Je kaj ljubosumja pri mlajšemu?  Hvala za odgovor.
Uživajte!!!

clock-img

08.07.2008, 19:02

clock-img

lex

pencil-img

6532

populis spremljaj bolečino pod lopaticami, ko je mene tam bolelo sem mela žolčne kamne, če se ti bo to nadaljevalo oz. se bo bolečina večala in bo prisotna po hrani kot so jajca, čokolada in mastne stvari, potem te naj dajo po porodu na uz

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

08.07.2008, 19:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:26

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

Pozdravljene!
Najprej hvala za vse čestitke!

Komaj sem vsem čestitala, toliko jih he rodilo v tem času!! Bravo in čestitek vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image
Ja porod je bil res ekspresen, v porodno sobo sem prišla samo še pritisnt.user posted image
Tisti dan v torek me je cel dan po malem grabilo, potem ob kakšnih 22-22.30 me je začelo malo močneje, ampak še z velikimi presledki (20 min). Ob 23. se odpravim v posteljo in hočem zaspati. Pa me je začelo počasi grabiti malo močneje, vedno bolj, moj dragi je že spal, jaz pa sem se zvijala že v popadkih. Ampak sem še kar hotela spati.
No pa ni šlo. Ob 00.30 sva štartala iz Logatca proti Postojni, prišla sem tja 6cm odprta, med klistirjem mi je še voda odtekla in sem se do konca odprla in ko sem prišla v porodno sobo je babica rekla: sedaj pa takoj na hrbet in bomo začeli pritiskati ob naslednjem popadku - najprej vaja, potem pa je šlo zares.
Brez šivanja in brez kakršnihkoli protibolečinskih zadev. In se mi je uresničila želja, da bi končno rodila s svojimi popadki.user posted image
Sedaj pa grem, moram si mleko stisniti, se še javim, lepo se imejte, pa vsem želim, da rodite hitro in brez težav!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2008, 19:26

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Nič novičk še. Pri Netki se je očitno vse umirilo in še danes ne bo nič.

clock-img

08.07.2008, 19:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:29

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

Pozdravljene!
Najprej hvala za vse čestitke!

Komaj sem vsem čestitala, toliko jih he rodilo v tem času!! Bravo in čestitek vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image
Ja porod je bil res ekspresen, v porodno sobo sem prišla samo še pritisnt. user posted image
Tisti dan v torek me je cel dan po malem grabilo, potem ob kakšnih 22-22.30 me je začelo malo močneje, ampak še z velikimi presledki (20 min). Ob 23. se odpravim v posteljo in hočem zaspati. Pa me je začelo počasi grabiti malo močneje, vedno bolj, moj dragi je že spal, jaz pa sem se zvijala že v popadkih. Ampak sem še kar hotela spati.
No pa ni šlo. Ob 00.30 sva štartala iz Logatca proti Postojni, prišla sem tja 6cm odprta, med klistirjem mi je še voda odtekla in sem se do konca odprla in ko sem prišla v porodno sobo je babica rekla: sedaj pa takoj na hrbet in bomo začeli pritiskati ob naslednjem popadku - najprej vaja, potem pa je šlo zares.
Brez šivanja in brez kakršnihkoli protibolečinskih zadev. In se mi je uresničila želja, da bi končno rodila s svojimi popadki.user posted image
Sedaj pa grem, moram si mleko stisniti, se še javim, lepo se imejte, pa vsem želim, da rodite hitro in brez težav!

user posted image user posted image user posted image
Aja še to: v Postojni je bilo zelo fajn, naslednjič grem spet tjauser posted image user posted image .

clock-img

08.07.2008, 19:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 19:55

clock-img

jocika

pencil-img

314

Glugluglu, spravi me v dobro voljo, pa reci, da je bil to tvoj prvi poroduser posted image user posted image user posted image
Oprosti, ampak trenutno se ne spomnim, če si že kaj omenila, ko nas pa toliko čveka...user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

clock-img

08.07.2008, 20:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2008, 20:23

clock-img

robika

pencil-img

290

jaz sem se kr doma,mala noce pa noce ven,pravkar smo prisli iz sprehoda zdaj pa se pod tus,pol pa upamo da bo kaj...

clock-img

08.07.2008, 20:27

clock-img

lavita*

pencil-img

129

Živio!

No danse na pregeldu mi kar niso htel rečit, da lahk grem rodit. Imam spet bakterije na vodi tak da bomo vidl, kaj bo pokazal drug test. Pa še čist zaprta sem.Če ne rodim prej, se morma it pokazat na dan roka. to pa je v nedeljo.

Jaz bi tud tak rada rodila kot glugluglu. To je pa res hitr.

No srečno vsem ki odhajate rodit.

clock-img

08.07.2008, 20:29

clock-img

klarazan

pencil-img

160

Juhu, spet sem tu... računalnik delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav vsem mamicam, ki že cartajo, iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Še vedno sem 2v1, pa pol kufer mam vsega,tudi jaz hočem rodit!!!
Blacky, hočem na seznam, vse me boli, pa pritiski navzdol postajajo nevzdržni, ponoči se pol ure obračam iz boka na bok, vmes me zgrabi v križu, ko pa vstanem iz postelje za na WC se komaj začnem premikati..., uglavnem za crknit, ker pa to še ni dovoljuser posted image , me G spet straši, da je moj user posted image nehal rastit, ko pa mi je delala UZ je mene spraševala kaj piše na ekranu, tak, da mislim da slabo vidi in res ne vem kaj naj si mislim, jutri imam spet pregled in ctg, upam, da je z user posted image vse vredu, pol grem pa itak rodituser posted image .

clock-img

08.07.2008, 20:39

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ne me tepst ampak jest mam pun k****** tega dežjauser posted image ,hočem sonce pa toplotouser posted image user posted image user posted image .

a si nora?....pejt rodit user posted image user posted image user posted image

Bi šla z veseljem,pa ni nobenga učinka,tok da mi ostane sam čakanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2008, 20:44

clock-img

SM10

pencil-img

436

Pozdravljene user posted image  , mamice in user posted image  in čestitke vsem novim staršem za user posted image .
Lindy kako je s tabo?
Danes se je meni začelo dogajati isto-krči v spodnjem delu, ki se se pojavili 5-6x v celem dnevu, na wc sem bila že 4x-skoraj driska, tiščanje navzdol.  Moj je že čisto živčen, ga je kar malo smešno za videt in poslušat.
Mi je malo zoperno, ker bo moj 1 user posted image  in ne vem točno kako in kaj.
Bomo mogli kar čakat na prave popadke na 5 min.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem