Jer.za, tvoj sistem študija je očitno podoben mojemu

. Drugače pa, ja kar gužva, le da imam jaz tudi kar odprto, čeprav sem drugje.
Hvala vsem za skrb za moje zdravje. Včeraj popoldne in tudi danes sem super. Tudi pritisk v mejah normale (133/83), le pulz 82 bi lahko bil nižji, ampak ne pri meni. Jaz sem imela še v mojih tekaških časih visok pulz, pa bi moral biti za športnico precej nižji. Če bo še kakšna taka epizoda kot včeraj, bom šla res kar takoj k zdravniku, drugače pa bom počakala na pregled v ponedeljek.
Kar se pa bolniške tiče - pri meni v službi je res mirno in mi ni hudega. Največ težav imam z jutranjim/dopoldanskim rihtanjem Leva. Takrat čutim, da me matra, da sme utrujena, da mi naraste pritisk in podobno. V službi pa živi mir. Joj, upam, da se tole ne bere prehudo, ampak Lev ima svoje fore. Včasih je bolj priden, včasih nagaja, včasih me pa utrudi že samo to, da ga vsa naložena s torbami čakam, da on upihne že n-to regratovo lučko, ki jo najde pred blokom, jaz pa samo na miru stojim, mapak je zame že to preveč. Smao čakam, da prideva do avta, pa sem prec bolje.
Sem imela pa tudi danes malo slabšo noč. Lev je nekaj jokcal, sem ga potolažila in je takoj zaspal nazaj, jaz pa nisem zaspala vsaj 2 uri. Pa slph ne vem, kaj še bo. Sem šele čez polovico nosečnosti, pa se mi zdi, da sploh nimam več nič prostora za širjenje. Cel trebuh je precej napet imam na trenutke občutek, da sem bom razpočila. Takih občutkov se iz 1. nosečnosti ne spomnim. Sploh od pasu navzgor, tk pod rebri se mi zdi, da nimam nobenega prostora več, pa otrok sploh ne seže do tja (še)

. Pa se nisem kaj dojsti zredila. Se moram sicer stehtat, ampak tam 4-5kg (v 21ih tednih).
Eviii, fajn, da je s tvojo babico bolje. Pa želim ti mirnejšo noč danes.
Danes gremo spet malo v Črnuče. Kosit travo in podobno. Lep dan vsem