Dober večer,
vsem bolančkom pošiljam en koš E-votaminčkov. Žal pa se klubu bolnih pridružujemo tudi mi. Lev je danes zbolel. Kšlja, teče mu iz nosa in ima 38 vročine. Upam, da se ne razvije v kaj bolj resnega in gre samo za virozo (v vrtcu imajo namreč škrlatinko).
Bi pa morali danes v Bohinj in smo lepo ostali doma. In res neverjetno: z eno družinico smo se že 3x zmenili, da bomo 1x šli nekam skupaj, kjer bomo tudi prespali (1x za Izolo, 1x za toplice in zdaj za Bohinj) - vse 3x je Lev zbolel na dan odhoda lai na predvečer
. Pa npr. za zdaj sploh ni vedel, da imamo kaj v planu.
Tako da je za mano zeloooo naporen dan in sem čisto crknjena. Mož pride 1x ponoči, ker so imeli sindikalno nočno sankanje s tromeje - itak super, da je šel in mi je fajn, da se tako druži, ampak me je dan fizično precej namatral. Še dobro, da je bila ravno danes moja mama doma in je lahko bil Lev 2 uri tam, jaz pa sem šla v porodnišnico na dekompresijo, pa še s prijateljico nosečko sva bili skupaj (dogovorjeno) na obeh napravah in sva se načvekali. Potem sem upala, da se bom naspala in odpočila vsaj med Levovim dnevnim spanjem. Mi je (kot edino možno) zaspal na poti od moje mame domov in sem ga nesla gor v stanovanje (pa sem si prejšnji mesec obljubila, da tega ne bom več počela, ampak sem si takoooo želela it spat) - in glej ga zlomka, se je Lev zbudil!!!!!! in ni hotel zaspati nazaj. Meni pa se je rolalo od utrujenosti in fizične uničenosti. Za nameček tole naše nerojeno dete v trebuhu non stop razgraja tako močno, da mi trebuh kar premetava.
Ursa_p,lepo, da se oglašaš in to s toliko kar lepimi novicami - no, z izjemo zdravja, ampak saj vam gre na bolje, kajne?. Pa super, da prideš na srečanje. Sem včeraj poslala SMS-je še ostalim (kami, ninaki, trdozimc, bagsi, ezi, sarazan), pa zaenkrat ni še nobenega odgovora.
Tinkatonka - take prigoda s kakanjem ponoči se je pa tudi pri nas zgodila skoraj idenstično kot pri vas - predvčerajšnjim. Sem ravno zaspala, ko me nekaj pred polnočjo Lev začne klicat in pojokavat, ampak razloga mi pa ni povedal. Se je ta desetič bolj kot ne že skoraj smejal nazaj, ko sem ga spraševala, kaj je narobe, pa je rekej samo "kaj". No, ta 11ič pa pravi, da mora kakat
. Na kahli je sedel 40 minut!!! se res močno pokakal, bil ves čas dobre volje, ampak kriza se je pa začela šele po končani akciji, ko do treh ni hotel zaspati in je kričal čez celo stanovanje "NE BOOOM SPAAAAAAL!!! Da se ti zrola.
Sem se morala pa nasmejat zgornji izjavi. Ja res si stara, jer.za

. Jaz sem imela tako obletnico decembra, ampak že 14.
Bonnie_, si imela pa res pester dan. Še dobro, da se je vse končalo brez kakih posledic, pa želim, da bo izpit kljub vsemu uspešen.
Marty5 in Maticevo spanje - mah, vsak otrok ima neke svoje fore. Pri nas je pri taki starosti (in obdobje je kar traaaajaaaalo) Lev zasla samo tako, da sem stala pob postelji in mu "Guncala" rito - in to v nedogled. Za dnevno in nočno spanje. No, potem ga je pa to guncanje 1x začelo motiti. Si pa ne predstavljam, da bi ga morala imeti na rokah ves čas. Mogoče eno težko navado uspeš zamenjat s kako drugo, če se ga že čisto odvaditi ne da.
Pa še nekaj glede vrtca...če prav razumem Lev ne zajtrkuje v vrtcu?A ga boš vedno vozila tako pozno ali ga nameravaš počasi uvesti da bo jedel tam tudi zajtrk?
Imam namen navaditi ga tudi na zajtrk, pa mi zaenkrat ne uspeva niti, da bi ga pripeljala ob 8:30, ko končajo zajtrk, ampak pred deveto nikoli ne prideva. ENostavno gre vse prepočasi, jaz pa nimam energije ne moči, da bi vse skupaj pospešila ali začela prej. Namen je že, namen, ampak izvedba v praksi. Se trudim v tej smeri. VSekakor bi ga rada navadila na zgodnječi odhod in zajtrk v vrtcu pred prihodom novega člana, ker ga bo takrat verjetno kdo drug vozil v vrtec - čeprav ne vem kdo, če se še ne preselimo - to bo šele zmešnjava.
V sredo smo sem imela zelo naporen dan. Monter na hiši cel dan, jaz se bila ves čas na nogah in sicer res zelo po malem tudi čistila pohištvo (sta bili tam zelo pridni moja mami in še ena gospa), popoldne so pripeljali še kavč, pa z montažo spet nekaj stvari ne štima, spet nove reklamacije
No, toliko zaenkrat. Lev spi, jaz pa uživam v miru in "brezskrbnosti".
lep pozdrav vsem in čim lepši vikend (pač kolikor si glede na zdravje lahko privoščite)