ursa_p - jutri preverim pri prijateljici, katere mož ni bil zaposlen celo leto 2007 - vem, da je oddajal plačične liste. Ti sporočim, ko kaj izvem.
je pa mene tudi kap ob prejeti odločbi - to pa zato, ker se po novem upošteva tudi dobiček od kapitala, midva pa sva v letu 2007 prodala vse, kar sva imela, ker sva kupila hišo, zdaj imava pa kao ful veliko povprečje na družinskega člana - plače pa itak ne take - no, tako padeva 2 razreda višje, kot bi morala in to za pičlih 0,5%

. No, še dobro, da imamo zdaj še Zarjo in kmalu dobimo novo odločbo - sicer bo tudi za kak razred višja, kot bi bila samo glede na plačo, ampak bo vsaj nižja, kot sedaj. Pa res lepo od MOL-a da upoštevajo tudi kredit, tako da ne smem samo pljuvat.
Ja, pri nas je še kar pestro. Včerajšnjo noč je bil žur do pol petih. Danes je prespala cel dan, tako da pričakujem žur do 6-ih. Sem jo skušala kaj zbuditi, pa se je komaj kaj prebudila - niti za cel obrok ne. Zbujena z zaprtimi očmi je bila samo pol ure na sistematskem, ko je ves čas jokala na ves glas. Njene mere: 4,5 kg in 54cm.
Sistematskega je imel tudi Lev - še dobro, da je lahko šla zraven moja mami, drugače ne vem, kako bi oba porihtala tam. Lev ima pa 12,7 kg in 94,5 cm.
Mož je šel danes po ograjo v Žalec in itak da ne štima - kot vedno je nekaj narobe. Niso dobavili treh ključnih elementov. Jih bodo menda probali do petka, ampak bo treba še 1x v Žalec, s tem, dadelajo samo do treh - že za danes je imel mož celo organizacijo, da je šel iz službe toliko prej, da je pravočasno prevzel material.
Hvala vsem za želje po prespani noči. Saj v bistvu želim "samo" kakih 6 ur na noč in po možnosti 3 ure v kosu, pa da mi dopoldneva še kaj ostane.
Kolikor berem, je pri vas vse polno bolančkov - vsem želim, da se čimprej pozdravijo.
No, toliko zaenkrat...