Kako ste kaj frajle moje??
Nasplošno v redu, malo neprespano, ker sem se celo noč premetavala in skoraj nič spala - pojma nimam, zakaj, pa še neko vnetje me matra, pa bom že.
Jaz jih poznam kar nekaj, ki bodo rodile v naslednjih dveh mesecev, za kasneje pa niti ne. Ti želim, da ti uspe. Držim pesti že vnaprej.
Varuška in Lev - kakor se grozno sliši, ampak Lev, odkar ni nečakinje, je tam tako miren in je tako rad tam. Pa jo ima zelo rad. Na slikicah jo vedno kaže in se smeji zraven, pa pravi, da jo bo poklical in podobno, samo ko sta pa skupaj, se pa ves čas nekaj ravsata. Prejšnji teden je ful užival, ko je bil pri varuški sam. Joj, bo bogi v vrtcu, ko jih bo, koliko?, 24? Ma, se mu zmeša.
Bi si mogla mal jošk odrezat in jih prilepit na rit
, pa bi komot našla kopalke
Moja prijateljica jih kupuje nekje, kjer kupiš posebej zgornji in posebej spodnji del, ker ji tudi nobena standardna kombinacija ne paše.
Aja, punce, doma imam skoraj poln paket Mullerjevih plenic, 4+,
Lev je šel včeraj spet lulat na kahlico. Je bil tako ponosen sam nase, da je hotel takoj spet lulat - seveda ni šlo. No pa je potem hodil po stanovanju v gatkah. POl ure zatem svavečerjala in je sam prišel k mizi, se usedel, pojedel večero, tik pred koncem pa vstane in reče "tole je mokjo" in pokaže na rit. Je bil čisto polulan, ampak nikjer lužice. Celo večerjo je pojedel v mokrih gatkah, polulal pa se je prej v dnevni, ko sem jaz pripravljala za jest. Plenic imam sicer ravno svežo zalogo, ampak po mojem jih bomo še dolgo rabili. Če se ti nobena druga ne javi, jih pa jaz 1x odpeljem. Malo dolgo že obljubljam, da pridem na vaše konce, pa je vsak dan nekaj - no, zdaj 2 dni Lev pri varuški ni spal in smo potem kar v bližini doma,ker gremo prej spat, danes pa gremo k mojim kosit travo, malo uredit vrt, pa krog po stanovanjih rože zalivat....