Jutro!
Teden se je začel zelo slabo
...z Jerčinim jokom v vrtcu, in seveda z vprašanji zakaj mora v vrtec, da ona ne bi šla
, ne bi pa šla izključno zaradi tega ker morajo imeti počitek, meni pa je skoraj srce počlo
. In ne vem kako naj pristopim, kaj naj naredim ker potem pa vzgojiteljice pravijo da joka po minutki ni več in je ves čas nasmejana in navihana. Pa tudi več ali manj še vsak dan zaspi v vrtcu, samo faza počitek ji pa ne odgovarja. Sedaj malo razmišljam da bi se z njo zmenila da če ne bo joka, če se bo lepo imela v vrtcu, da bi hodila ob petkih po kosilu domov...ampak se moram še z mamo(taščo) zmenit, pa potem še z njo. Mi je tudi rekla danes zjutraj da komaj čaka da gre v šolo(zakaj:zato ker ni treba počivat), in če gre lahko že letos v šolo,da saj že zna brati
, in da ji je vse "izi"(to so njene besede), ko gleda pri Zali kaj ona dela. Joj, punca moja mala....po eni strani tako zelo odrasla, po drugi pa tako zelo ranljiva....
Mi smo pa preživeli en čisto na "izi"
vikend. Včeraj pa sem naredila eno dobro delo, ki sem ga že dolgo odlagala in odlagala...sem se lotila naše papirologije, in sva z J. vse pregledala, dala po mapah, uf se je nabralo vsega. Ampak sedaj je pa spet za kakšno leto, dve mir s tem. Meni je res največja muka urejnje papirjev, in priznam da sem včeraj vrgla proč ogromnoooo kuvert, saj mi tudi toliko ni, da bi sproti pometala kuverte proč...pač najine bančne izpiske "fliknem" v predal in to je to...no ampak sva včeraj sklenila da bova malo bolj dosledna pri tem, in bova sproti dajala v fascikle.
Bonnie,
čestitke za izpit!! Samo še eden, vav! A potem boš že pred poletjem diplomirala? Pa super za Nika in njegov pogum pri smučanju.
Sazi, si tako zelo lepo in resnično napisala zadnji odstavek, da preprosto nimam besed. Res je tako. In nikoli nam ni prav kakorkoli že je
.
Srečanje, a pol rečemo četrtek, 3.3. ob 20.00 v Kavalu? Koliko nas bo, pofočkajte se da se potem rezervira.
Kava ni več, zdej moram pa izkoristit mir v hiši in se malo učit pred službo
.
Pozdravčke!
Aja, še tole....a ima katera doma kaj literature na temo zdravljenje anoreksije nervoze? Potrebujem to za seminarsko, lahko je tudi angleška literatura.