cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tragedija pri Blanci- Sevnica

clock-img

04.07.2008, 22:28

clock-img

taja27

pencil-img

1253

bi komentirala ... pa ne morem ... pišem in brišem ...

nikar prilivat olja na ogenj s 'pametnimi' komentarji. res ne.

clock-img

05.07.2008, 11:42

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Iskreno sožalje svojcem in bližnjimuser posted image

clock-img

05.07.2008, 16:46

clock-img

valči

pencil-img

2344

Zelo mi je hudo in žal,da se je to moralo zgoditi.Kruta usoda.
In sožalje vsem,ki so jih imeli radiuser posted image
Kako se življenje hitro končauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

05.07.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica
Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem.

Žal ni odpisal. Pregledala sm slike, in mislim, da ga ni bilo zraven. Vsaj upam. Zdaj čakam še na Volgo, da 100% preveri!

clock-img

05.07.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

Jaz samo srčno upam, da ni bil zraven moj bivši fant, sicer zaposlen v Krškem.

Žal ni odpisal. Pregledala sm slike, in mislim, da ga ni bilo zraven. Vsaj upam. Zdaj čakam še na Volgo, da 100% preveri!

Ooo, hvala ti bogec- ni ga bilo zraven. Zdaj se počutim deset kil lažjo(psiha!). Me je Vloga odrešla. Privoščim mu le dobro, pa čeprav nisma več skupaj!

clock-img

05.07.2008, 21:31

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

tole je res pretreslo celo slovenijo..verjamem,da se še dolgo to ne bo poleglo..žal.Sožalje vsem svojcem ki so izgubili najbližje..user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

05.07.2008, 21:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Žalostno user posted image .

Iskreno sožalje vsem žalujočim user posted image .

clock-img

05.07.2008, 21:51

clock-img

benika

pencil-img

7793

Katastrofauser posted image Sožalje vsem prizadetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2008, 22:06

clock-img

bibolina

pencil-img

125

našli 9. truplo...

clock-img

06.07.2008, 09:34

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Men je tud tole zelo grozno, saj sem poznala večino ljudi. Nekatere izmed njih tudi osebno, ravno tako tudi njihove družine. Uboge žene, ki so ostale same, z otroci, in velikooooooooo skrbmiiiiiiiiiii. Ubogi otroci, nekateri izmed njih ne bodo nikoli poznali svojih staršev, saj so še premajhni. Spomninjali se jih bodo le iz slik in obisov svojih domačih.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

06.07.2008, 09:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

06.07.2008, 09:59

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

06.07.2008, 14:16

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

06.07.2008, 14:21

clock-img

KBM

pencil-img

4744

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=42914

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

06.07.2008, 16:22

clock-img

Anonimen

Men ne odpre strani!

clock-img

06.07.2008, 17:38

clock-img

issa

pencil-img

1111

meni tudi ne!

clock-img

07.07.2008, 14:33

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Ali mogoče veste, če je ženski, ki je bila na TV res umrl že tretji otrok? Ali je le preživel?

Tako se mi je smilila, ko sem jo vidla, da sem jokala kot dež.

Res je boga! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 15:27

clock-img

tina a

pencil-img

626

Preživela je edino žena od pokojnega sevniškega župana.

user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

07.07.2008, 15:41

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sem brala na 24ur, in sem tudi brala da so jih opozarjali naj ne gredo tja, ker je zelo nevarno. Neumno se mi tudi zdi da niso imeli rešilnih jopičev, in po informacijah od izvedencev, smo tudi ugotovili da niso imeli nikakršne možnosti preživetja...Žena od župana, se mi zdi, imela neverjetno srečo... kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili... vseeno sožalje vsem svojcem, to morajo biti zelo težki dnevi za njih...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

07.07.2008, 16:44

clock-img

ninataja

pencil-img

434

IZVIRNO SPOROČILO: karmy
kako je pa preživela? a so jo iz vode potegnili...

Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco. Iz vode jo je potegnil tretji čoln, ki je jez prečkal po kopnem in se nato vrnil v vodo. Potegnili so še 2 osebe iz vode, samo nista preživele. Od ostalih so pa videli samo roke ko so jih stegovali tik ob jezu, samo se niso upali tja, ker bi potem še njih potegnilo not.

< Sporočilo je popravil ninataja -- 7.7.2008 16:48:18 >

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

07.07.2008, 20:18

clock-img

amaya

pencil-img

4434

groznoooooooo......user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

07.07.2008, 20:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco.

To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadeviuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

07.07.2008, 20:21

clock-img

Annny

pencil-img

4837

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

Pravijo naj bi ji pomagalo to, da je bila prva v čolnu ko so se spustili čez jez in naj bi jo odneslo stran od jedra požiralnika, poleg tega je bila oblečena v kopalke v katerih je lažje zaplavala, kot pa če bi imela na sebi hlače in majco.

To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadeviuser posted image

Sej ni bila ravno protokolarna zadeva tole. Je pa res bilo videti v čolnu eno žensko v zgornjem delu kopalk, na tistem posnetku RTVS, ko so jih slučajno posneli tik preden so se spustili čez tisto brzico. user posted image

Sem pa ravnokar prebrala, da bodo Sevniškega župana pokopali ravno na njegov 48. rojstni dan. user posted image

clock-img

07.07.2008, 20:30

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

To pa močno dvomim, da je bila žena oblečena v kopalke na protokolarni zadevi

Je bila. To ni bila protokolarna zadeva, zato ni zahtevala posebnega ''dress code''.

Če pogledaš tiste zadnje posnetke, je bila to tista gospa, ki je v enem od čolnov sedela čisto spredaj, oblečene pa je imela črne kopalke.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem