writing-img

RE: Marmelada iz lubenice

clock-img

13.07.2008, 12:10

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Zvesta, zdaj pa še mene mika tale marmelada user posted image
Dj slikco prlep, če mi slučajno ne rada bom jo imela pa za okras v hladilniku user posted image

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

13.07.2008, 13:07

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Evo, od leve proti desni: Kompot iz bučk, marmelada iz nakoščkane lubenice, marmelada iz speštane lubenice:

user posted image

Namig, meni marmelada v tej vročini ni hotela do konca zželirati na sobni temperaturi. Ko je bila ohlajena, sem dala v hladilnik in je kompaktna, da je joj. Tudi na sobni temperaturi se več ne zmehča.

clock-img

13.07.2008, 13:50

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Zvesta, hvala za sliko! Super izgleda, sploh ta mičken kozarček! user posted image user posted image user posted image
Kakšen pa je okus?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

13.07.2008, 15:04

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Po lubenicah, a potem malo zakisli po limoni. Meni je res prijeten, ne presladek.

clock-img

13.07.2008, 15:28

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mika me....user posted image user posted image user posted image
Koliko marmelade pa dobiš iz 1 kg lubenice?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

13.07.2008, 17:28

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Nekje 4 kozarčke po 2 deci. Mogoče malo več.

clock-img

13.07.2008, 22:07

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Joj kok dobro zgleda - sploh una zmečkana.

Jupiiiiiiiiiii, jutri jo bom kuhala. Grem ravno na kontrolo k zdravniku, pa bom spotoma šla še po lubenico in limone. Mali je pa tudi še doma in mi bo pomagal. To bo spet veselo.

Ker ko sem pozimi pomarančno kuhala, sem jih mogla ponoči čistit, ko je on spal, drugače mi je sproti vse očiščene pomaranče pojedel...user posted image

LP

clock-img

17.07.2008, 15:40

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

evo naredila, okus pa...ne vem, všče mi je ker zakisli, ampak me pa malo spomnija na kumarice...no vem, mogoče bom probala še kako brez limoninega soka...kaj vem. zanimiva zadeva vsekakor.
aja lubenico sem narezala na košče pol sem jo pa s paličnim zmiksala. pa nisem ravno mela tega sladkorja, tako da sem kar vsula sladkor noter in zakuhala kot piše na škatlici. pa je bila vseeno vredu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem