pina, madonca, pri tebi je pa še huje kot pri meni
. Jaz tudi ne vem, kaj se s temi deci dogaja
. Mislijo,da smo zato doma, da smo le kuharice, sobarice, čistačice in lonci za joto
. Se pa meni tudi ne bi zdelo prav, da mi me pred vsemi nadiral
. Take stvari se razčistijo med dvema, ne pa da vsi poslušajo in potem vsak po svoje sklepa vse mogoče. Karkoli se bo pri vas razpletlo, držim pesti zate
.
ursi, dobrodošla tudi ti med nami!!!! Pri vas imate pa že kar 3 zobke
. A že kaj GH uvajate? Kar večkrat se vklopi in nam kaj povej o sebi in o tvojem
!!!!
Jaz sem jo tudi že pustila v varstvu za kako urco, pa Tima tudi in to večkrat. Po moje se bo treba kar navadit, da jih kje za kakšen čas pustimo,da se privadijo otroci tudi koga drugega, pa še sami sebe navadimo
.
Sem tudi jaz pokukala v tvoj album. Super družinica ste, Luka pa pravi lepotec
. Le po kom
!!!
bajsa, menda ja nisi spet srečka
??? Se pa ne spomnim, kako je bilo. Po moje je itak pri vsaki malo drugače
.
ella, kako Zoja uživa
! Super ste! Kako velik čolniček ste kupili? Jaz ga moram tudi še nabavit. Imamo pojutrišnjem namen iti v LJ.
elma, vidim,da jo tudi ti konec tedna mahneš na obalo
. Mi gremo iz petka na soboto
! Super ti je Elma napredovala
. Verjetno ji GH pomaga, da se poredila. Zdaj je že skoraj taka kot moja princess.
Meni je do zdaj tudi že 2x uspelo lonec zasmodit, ker sem visela na RR

. Nikoli mi ni bilo jasno, kako je možno vodo zasmodit

.
Tudi pri nas je sekalo ponoči in lilo, da ga ni bilo konca. Anaja je fajn spala, midva z

pa slabše. Zbudila se je ob 7.30, pa sva do 8.15 še potegnili, pol pa sva šli na zajtrk mlečno-žitno kašico za okusom korenčka in jabolka. Je zmazala itak v nulo, pa še 60 ml mleka povrhu je spila. Dopoldan se je mal oigrala na podlogi inse ji je uspelo obrniti na trebuh

. Malo ji je sicer bila roka napoti, pa ji je

pomagal rešiti jo, pa je bilo OK. Potem se je pa tudi na hrbet kmalu obrnila. Pa kolena je tudi začela k sebi vlečt, ko je na trebuhu, tako da bo po mojem kmalu pogruntala,da se lahko po vseh štirih hodi

. Zaenkrat se na rokice še ne upira, visi le na komolcih.
Z bratrancem je pa na srečo OK. Tudi roka ni zlomljena in so ga dopoldan že odpustili domov in to brez odpustnice. Jo more priti popoldan iskat. Se mu je mudilo domov in ker je bilo vse OK in ker ima toliko opravit zaradi neurja (pride zavarovalnica na ogled in ocenit škodo) so mu dovolili oditi.
Jaz sem na balkon obesila cunje, pa jih bom šla verjetno kar s polivinilom pokrit, ker se mi zdi, da se bo vsak čas spet ulilo

.