IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
,kak kaj ti,si se pozdravila?
...jaz sem tak, tak.....bolj

..v tem smislu... sem že napisala, da se mi možek vozi zdaj v CE delat, pa gre že ob pol sedmih od doma, pa pride komaj okrog 17 ure domov..... jaz pa mam zdaj 2 za rihtat...od tega enega v šolo spravit - pa 2x na teden mora bit tam ob sedmih

.... do šole pa ne gre peš, ampak ga je treba nekak peljat..... in samo iščem variante kdo bi mi ga lahko peljal, da ne rabim malega pikeca zjutraj v ta mraz ven vlačit, pa avta čohat, pa ......
Problem pa je, ker mali pikec ponavadi vedno ob takih urah zjutraj je..... Kaj ga naj lačnega nabašem v avto, al pa tak ko mi kdo reče...naj ga samega pustim doma tačas....džizus..bi rekla Lara
...in to bo zdaj celi december.....

...
......jutri že nimam koga....in ga bo kar možek peljal ob 6.30

...ma se mi kar smili..... sploh če gledam kako dolgo so otroci zdaj v šolah al pa vrtcih..... majo krepko čez 8 ur tam prebitih...samo kam češ jih drugač dat, ko si recimo v službi do 16

....
...pol pa še kuhanje, pa pranje, pa likanje, pa pomoč pri nalogah, ......pa s tamalih izkoristit vsako šončno minutko, da gre na zrak....

...ma zmanjka časa in energije.....
.... letos je prvič, da nisem mogla iti s pikecom v šolo na novoletne delavnice in na sejem, ko so izdelke prodajali..... imam kar slabo vest........ in pol se take stvari nabirajo in moj želodec...boli....boli....