writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

02.11.2008, 14:51

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

user posted image user posted image user posted image za Kekca

clock-img

02.11.2008, 17:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

kekec user posted image user posted image user posted image in za skrbne starše user posted image user posted image user posted image . Ni problema, boš pa drugič prišla na srečanje.
Dobimo se lahko, če se strinjate tam pred pikapolonico oz. na vrhu tekočih stopnic. Zmenjeno? Kaj pa šifrauser posted image  Vozičekuser posted image user posted image user posted image . Ma itak bomo vse z vozički in otroškim vrtcem, ne.

Se vidimo jutri, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image . Ajde adio.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.11.2008, 18:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja botrca,važi.Pred Pikapolonico.Mene ne boš zgrešila,bom imela obe frklji zravenuser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.11.2008, 18:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

K&M,kak je kekec,ubožec maliuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.11.2008, 18:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj pa šifrauser posted image   

mislim,da nebo nobena druga kar tako stala pred Pikapoko in čakalauser posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 20:34

clock-img

AndrejaLana

pencil-img

54

Za Kekca user posted image user posted image user posted image

Se že  veseliva...Mi2 vas bova pred Pikapolonco, tako kot je botrca napisala. Upam samo, da moja user posted image  ne bo preveč tečkasta, ker ponavadi gre okrog 11 spat. Z malo sreče bo spala v vozičku... Se vidimo... Se prav veselim, da vas spoznam user posted image

clock-img

02.11.2008, 20:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vrtnica79 in koala, kaj pa vidve? Sta kaj jezniuser posted image  Prideta jutri?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.11.2008, 21:21

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

botrca  in saraya   a mi lahko prosim pošljeta na ZS vajini tel.št. v primeru, da ju3 malo zamudim in nebo več nobene pred Pikapolonoco, da eno pokličem, da mi pove kje se nahajate user posted image  user posted image  user posted image
Hvala vama  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

02.11.2008, 21:21

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

K&M  user posted image   za Kekca

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

02.11.2008, 21:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Uf,nam pa je danes uspel načrt.Tamale dve do devetih spakirat v posteljo.Sicer z mukami in dretjem,ampak je šlo.Marisa še sicer drema na mojih rokah,ker ko jo v kinderpet položim,jo začne jo kupčki matrat.Pol pa jo polagam notri,pa spet ven,pa spet notri,da se mi zrola....user posted image

clock-img

02.11.2008, 21:37

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Uf,nam pa je danes uspel načrt.Tamale dve do devetih spakirat v posteljo.

user posted image user posted image user posted image

Samo, če je Marisa še pri tebi v naročju potem je načrt samo delno uspel, kajne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 21:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne,je skopana,sita,vse,zdaj jo samo še noter položim(že drugič)user posted image

clock-img

02.11.2008, 21:41

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

KM, pozdravite velikega bratca!user posted image user posted image user posted image
Jaz se srečanja ne morem udeležiti, ker dobim dopoldan obisk in bomo ga najbrž mahnili v park. Načvekajte se!user posted image

clock-img

02.11.2008, 22:41

clock-img

Janey

pencil-img

4341

punce naju tut žal ne bo

clock-img

02.11.2008, 22:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

punce naju tut žal ne bo

zakaj pa touser posted image

clock-img

02.11.2008, 22:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič,grem v toplo  posteljo.

lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 23:51

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič,grem v toplo  posteljo.

lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, danes pa si šla prej spat, ko se moraš ju3 tak zgodaj vstat zarad srečanja, ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 23:54

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

user posted image

clock-img

03.11.2008, 08:45

clock-img

koala

pencil-img

5539

Fajn čvekajte danes mariborčanke, midva bova pa danes z januarčicamio čvekala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

03.11.2008, 15:05

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Ste se načvekale?

Hvala vsem za pikepoke. Kekec je fasal virusno angino, k sreči pa nima neke hude vročine.

Zdaj je prišel ati domov, predajam varstvo, jaz pa grem malo v ležeči položaj. Tamali me je vrgel gor že pred pol sedmo - pa je danes dolgo spal!

clock-img

03.11.2008, 17:13

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

babike pozdravljeneuser posted image ....

...sem rabla kar nekaj cajta, da sem vse prebrala....   mi je saraya o nekem srečanju na drugi temi napisala, pa sem prišla pofirbcat...(še sreča, da mali pikec spi, ta veliki pa mi je pobegnil ven)...... vedno zamudim, ko se dogovarjate, sicer mi pa itak še ne znese...

preden, da se midva porihtava..v avto in v mb...je že pol skoraj cajt za novo papicouser posted image ..... A ve to pol kar tam v Ql al v EP prakticirateuser posted image  .... Pa ta projekt, da imam user posted image  zadaj v avtu kontra obrnjenega, mi nič ni všeč....  kaj naj pol na hitri cesti naredim, če začne recimo user posted image  al .....user posted image

Kaj ni nobene, ki je kje v mojem koncu doma, ne pa pod P.gorcouser posted image ?

Bubi in saraya - malo me prej ruknita za srečanje....jaz to preberem pol, ko je že mimouser posted image ...

Nič.... šibam zdaj velikega pikeca poiskat...mora še nalogo naredit in se malo glasbo učituser posted image ...zdaj niso več zu, u, pa mu.... zdaj so prave ocene...je bolj resnouser posted image .....

Šibam....

Pozdravček,

user posted image

clock-img

03.11.2008, 17:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image ,sem vidla,da si komaj danes prebralauser posted image

Ej,pa saj lahko greš ti  po stari cesti do Mb.Ti povem,jaz sem danes prvič šla sama z malo z avtom,pa sem nazaj grede bila tak živčna,da sem Anejo pozabla pripasat v zic,pol pa začne še Marisa bruhat,jaz živčna.Kriza.Pa saj se da,po stranski cesti,da se ustaviš.Ker jaz še nisem zgruntala,ki se na mojem avtu airbag izklopi,drugače bi jo itak imela spredajuser posted image

clock-img

03.11.2008, 17:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

botrca,hvala za user posted image ,naslednjič smo pa me na vrstiuser posted image

clock-img

03.11.2008, 18:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kam pa ste danes vse poniknile?user posted image

clock-img

03.11.2008, 18:18

clock-img

majar.

pencil-img

257

hmm....
danes je bil pa tako lep dan, da bi ga bilo škoda doma poreživetuser posted image
medve s hano sva se potepali malo po centru pa še evroparka smo po atija skočile, pa si par oblekic privoščleuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem