writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

13.11.2008, 21:14

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Vrtnica79   veš kaj me je zdaj prešinlo. Kaj pa vi naredite v primeru kot je bil danes, ko si napisala, da greste v EP in greste z avtom, vanj pa ne spraviš vozička. Kam pa daš pol Vano al jo po rokah nosiš al kaj? user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

13.11.2008, 21:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jan tudi spi, jaz si pa nohte lakiram in tu gor visim.

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image . Vrtnica79 ima možeka doma zato je ni user posted image . Mogoče bo pa ona danes imela, kar sem jaz v pon. in torek user posted image  hahaha.

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 21:30:21 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.11.2008, 21:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ali pa tole user posted image  .

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 21:24:04 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.11.2008, 21:24

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image .

Neuš, ker sem jaz tu user posted image user posted image user posted image samo dol si skočim po kapučino, ker se mi je zaluštal user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

13.11.2008, 21:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zgleda da bom spet imela monologe...user posted image .

Neuš, ker sem jaz tu user posted image user posted image user posted image samo dol si skočim po kapučino, ker se mi je zaluštal user posted image

Ti pa dosti kave spiješ, pa zdaj ob tej uri. Pa boš spala?

clock-img

13.11.2008, 21:31

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pandica koliko objav moraš imet za 3 zvezdice?

clock-img

13.11.2008, 21:31

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ja, saj to kar sem si zdaj naredla ni prava kava, ampak taka bolj za pocartat user posted image
Drugače pa ja, lahko spim brez problema, neglede na to koliko kave spijem user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:32

clock-img

tea78

pencil-img

231

ojla mariborčanke, sama sem iz okolise maribora, a me sprejuser posted image mete med vas?

clock-img

13.11.2008, 21:33

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Pandica koliko objav moraš imet za 3 zvezdice?

Mislim, da 1000, samo nisem ziher. Naj me katera popravi, če se motim. Se več ne spomnim kdaj sem dobila tretjo zvezdico, ker je to že preveč dolgo časa nazaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:33

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

tea78  dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image povej nam kaj več o sebi in tvoji user posted image  

clock-img

13.11.2008, 21:35

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Al pa je za 3 user posted image   500 postov, pa pol pri 1000 postih dobiš že četrto user posted image
Saj mogoče pa katera ve točno kak je že, pa bo povedala, kajne punce? user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tea78 dobrodošla user posted image user posted image user posted image .

clock-img

13.11.2008, 21:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

povej nam kaj več o sebi in tvoji user posted image  

ja user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:40

clock-img

tea78

pencil-img

231

Imam punčko, kmalu bo stara 11 mesecev, ime ji je Naja, priseljena sem v Slovensko Bistrico, drugače sem pa iz Šentilja.

clock-img

13.11.2008, 21:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Si že na kakšnem drugem forumu npr. decemberčkov 007?

clock-img

13.11.2008, 21:45

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

tea78  lahko se nam kdaj pridružiš na kakšnem srečanju user posted image  

clock-img

13.11.2008, 21:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pandica če ni preveč intimno vprašanje kaj ti živiš s starši in tvojo družino aliuser posted image

clock-img

13.11.2008, 21:46

clock-img

tea78

pencil-img

231

ja botrca sem ja. ti si bila zadnjič z lilprinces in z zojo na kavi? midve z lilprinces se poznava, sva bile sodelavkiuser posted image

clock-img

13.11.2008, 21:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

ja botrca sem ja. ti si bila zadnjič z lilprinces in z zojo na kavi? midve z lilprinces se poznava, sva bile sodelavkiuser posted image

Sem vedela,da te od nekod poznam user posted image . Pridi jutri imamo srečanje v EP ob 11h.

clock-img

13.11.2008, 21:53

clock-img

tea78

pencil-img

231

hvala za povabilo, kdaj se kaj dobite? ura?

clock-img

13.11.2008, 21:54

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Pandica če ni preveč intimno vprašanje kaj ti živiš s starši in tvojo družino aliuser posted image

Danes pa padajo sama "intimna" vprašanja user posted image user posted image user posted image
Imaš zs user posted image

clock-img

13.11.2008, 21:54

clock-img

tea78

pencil-img

231

ej sorry, saj se videla uro, kdo pa vse pride?

clock-img

13.11.2008, 22:02

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

•  botrca
  • koala
  • vrtnica79
  • saraya
  • trnuljčica
  • jaz user posted image

user posted image   Hmmm, sem katero še pozabila? botrca, pomagaj mi user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aja, Saraya  naša oktoberka mi je javila, da bi ju3 moral biti sling pri tebi user posted image če pa se to slučajno nebi zgodilo pa ji morem javit. Samo, saj bo. Boš vidla kak je fajn.
Po avto si šla, imaš popravljenega zdaj? Pa brisalce imaš tut menjane? user posted image

upam,da bouser posted image
Avto imam,ma nekaj ga elektronika zabava,pa se šipe kar odpirajo,pol pa ne grejo več zapret,pa brisalci še vedno nekaj z......user posted image .No,delno je usposobljenuser posted image (glavno da je kuferam popravljen,da gre zdaj voz notriuser posted image )

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.11.2008, 22:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Vrtnica79   veš kaj me je zdaj prešinlo. Kaj pa vi naredite v primeru kot je bil danes, ko si napisala, da greste v EP in greste z avtom, vanj pa ne spraviš vozička. Kam pa daš pol Vano al jo po rokah nosiš al kaj? user posted image  

tako smo mi pri Aneji delali.Pa ne,ker nebi imeli placa v avtu,enostavno nisem takrat bila pristaš vozičkov,pa smo jo nosli.Mogoče se smešno sliši,ampak jaz sem z user posted image na rokah šla parkrat sama v trgovinouser posted image .Zdaj tega nikakor nebi,takrat pa.....o bože...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem