writing-img

RE: Mariborčanke

clock-img

14.11.2008, 23:44

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ne, ne smeš tako hitro obupat. Se bo že navadila, daj ji malo časa. Jaz mislim, da glede na to, da je rada na / po rokah se bo tut slinga navadla. Ni pa to primerno res za user posted image , ki se NE radi nosijo in so po rokah. Pa si si jo lepo / vredu not naštimala?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

14.11.2008, 23:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya ti deca "že" spijo ali se pizdijouser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

14.11.2008, 23:51

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

botrca  men je to tak smešno, ko Sarayo vprašamo skoraj ob polnoči, če ji otroci že spijo in moramo dati tisti "že" pod narekovaj, ker njeni dve pa sta res ekstra nočni ptici user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

14.11.2008, 23:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

trenutno spita obe.
Marisa se je do zdaj dvakrat samo zbudila za bluvat,dalje bomo vidliuser posted image
Pa tud moj dragi že veselo drnjohauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.11.2008, 23:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ni pa to primerno res za user posted image , ki se NE radi nosijo in so po rokah.

razlago prosim

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.11.2008, 23:54

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Ni bolan, le dlesni ga tako bolijo, da v spanju joka. Oči zaprte pa glava levo desno, pa roke v usta pa ven, pol se pa zbudiuser posted image . Včeraj ponoči ni pustil niti, da bi mu Calgel namazala na dlesni- se je začel dreti, ko jesiharuser posted image   Če mu dam svečko se zbudi le do 4 x na noč. Včeraj ko je ni dobil pa na 15 min do pol ure. Zaspi pa potem šele pol ure do urouser posted image Potem pa oba izmučena zaspiva zjutraj za dve ali tri urice...

HB se sedaj od 23 še ni zbudil...

clock-img

14.11.2008, 23:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

trenutno spita obe.
Marisa se je do zdaj dvakrat samo zbudila za bluvat,dalje bomo vidliuser posted image
Pa tud moj dragi že veselo drnjohauser posted image

ni kot moj ko je doma bi samo user posted image  hahaha

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

14.11.2008, 23:55

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca  men je to tak smešno, ko Sarayo vprašamo skoraj ob polnoči, če ji otroci že spijo in moramo dati tisti "že" pod narekovaj, ker njeni dve pa sta res ekstra nočni ptici user posted image  user posted image  user posted image  

sama jih je tak navadila, pa ne mislim nič slabega s tem da ne bo kaka zamera.

clock-img

14.11.2008, 23:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image ,ne,moj ni taki,je bolj umirjene naraveuser posted image

clock-img

14.11.2008, 23:56

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ni bolan, le dlesni ga tako bolijo, da v spanju joka. Oči zaprte pa glava levo desno, pa roke v usta pa ven, pol se pa zbudiuser posted image . Včeraj ponoči ni pustil niti, da bi mu Calgel namazala na dlesni- se je začel dreti, ko jesiharuser posted image   Če mu dam svečko se zbudi le do 4 x na noč. Včeraj ko je ni dobil pa na 15 min do pol ure. Zaspi pa potem šele pol ure do urouser posted image Potem pa oba izmučena zaspiva zjutraj za dve ali tri urice...

HB se sedaj od 23 še ni zbudil...

da bi bila prespana noč user posted image

clock-img

14.11.2008, 23:57

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Hvala vsem za lepe želje.user posted image

clock-img

14.11.2008, 23:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mariso spet zvija.user posted image

Al naj celo lekarno obrnem al kakouser posted image .kapljice bom nabavla,ker očitno ni blo mleko krivouser posted image

clock-img

14.11.2008, 23:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image ,ne,moj ni taki,je bolj umirjene naraveuser posted image

user posted image  pol pa to.

< Sporočilo je popravil botrca -- 15.11.2008 0:00:04 >

clock-img

15.11.2008, 00:01

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ja kak ti naj razložim Saraya? Ena naša oktoberka ima recimo deklico, ki nikoli ni bila rada po rokah, se ni rada nosila, ona je bila samo v kinderpetu srečna oz. da jo je mami dala iz rok dol. In valda, da pol tak otrok tut v slingu ni rad. Tvoja pa kolikor sem jo do danes vidla in "spoznala" je pa čist kontra...pa še ti si rekla sama, da je itak skozi na rokah, ne?

clock-img

15.11.2008, 00:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image  pol pa to.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja kak ti naj razložim Saraya? Ena naša oktoberka ima recimo deklico, ki nikoli ni bila rada po rokah, se ni rada nosila, ona je bila samo v kinderpetu srečna oz. da jo je mami dala iz rok dol. In valda, da pol tak otrok tut v slingu ni rad. Tvoja pa kolikor sem jo do danes vidla in "spoznala" je pa čist kontra...pa še ti si rekla sama, da je itak skozi na rokah, ne?

hvala,mam malo daljšo l........user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz grem spat, ker vidim da mi gre na noro. Bo moj prej iz službe kot jaz v postelji, moram pobegnit ker mi ni za user posted image .

Se beremo kot bi rekla Saraya.

clock-img

15.11.2008, 00:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pandica spet bom tečna daj mi direktno povezavo za take smeškote ki jih ti pošiljaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4000.

clock-img

15.11.2008, 00:09

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

botrca  čestitke za 3 user posted image

aha, zdaj pa vem, pri 500 postih je že tretja user posted image

Ja, pa katere smeškote bi imela?

Te:   http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=5&ziel=traurig

clock-img

15.11.2008, 00:11

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya   tebi pa bravo za 4 jurje zvezdic user posted image  user posted image  user posted image madona jih že imaš veliko...to bi pa zdaj skoraj mogla šampanjc častit user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:12

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

hvala,mam malo daljšo l........user posted image

A ti kdo na njej stoji? user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:14

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Jaz grem spat, ker vidim da mi gre na noro. Bo moj prej iz službe kot jaz v postelji, moram pobegnit ker mi ni za user posted image .

Se beremo kot bi rekla Saraya.

Ravno, sem te mislila vprašat, če ti ni včasih potem že preveč???

clock-img

15.11.2008, 00:16

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Saraya  častim namesto tebe Šampanjec, ruknimo in gremo spat user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

15.11.2008, 00:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

to pa ne drži.Prejšnji cel teden sta ble ob pol devetih vpostelji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem