glede malininega čaja.......... tud js sem si ga kupila.
Ga spijem pol litra vsak večer.... dam pa kr od oka tiste trave v vodo....
kar se mene tiče, lahko pride........ mam vse pripravljeno
Jst pa nimam in sm kr jezna mal sama nase zaradi tega.... Ma naslednji teden zrihtam vse....
mene pa ni strah.. ......... vem samo to, da bo zadnji mesec najbolj naporen .......... s tem ogromnim trebuhom se itak ne morem normalno premikat......
Mene tudi ne.... in ful se je že veselim..... edino, kar me malo skrbi je, da bi bla prevelika...
Ej prej sem se tuširala in sem si komaj noge umila.... ma kaj še bo.... Pol sem si še nohte postrigla.... no je še kr šlo, ki sem jih dala na WC školjko....
........mam še 29 dni do konca..........je že vse tipi-topi razvito?????
POl pa kr lepo še malo počakaj..... Za vsak slučaj...
jaz sem si v torbo za P dala že dve škatli piškotov, ker kdo ve, kdaj bo treba iti, pa če bom glih lačna....
BIškotov? Jaz si bom pa rajš prepečenec kupla...... pa tudi en sendvičk si imam namen s sabo vzet... pa flaško čaja iz malinovih listov....
aja, še tole me zanima..............si boste "spodnji štuk" same uštimale ali pustile, da porihtajo to v bolnici??? mene buši že zelo ovira.............. ..........sam mi bo pa mal nerodn pridit tja vsa "zaraščena"..
Jaz bi rada sama poskrbela za ta štuk.... mi še ni čist jasno kako.. čepe, leže????? Jst sem td čist zaraščena že.... dobro, da se ne vidim.... Mal bom od oka postrgala.... Morda ogledalo uporabla.....
Zdej pa dost, morm poslat, da me ne skensla....