writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

16.08.2008, 21:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne,saj meni tud ne paše se preveč najest.
Babe,meni bo po prvem vse lepo odklenkalo.Dobimo user posted image ,pa še šola se začne.
Zdaj samo lenarjenje,pol pa garanjeuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.08.2008, 21:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pa glede tega britja.
pa baš je njim vseeno kak ima kera tamalo poštimano.

ja njim je že.................meni pa ne...............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............mam tok dela okrog tega..............pa vem, da ne bojo gledal kakšna sem dol spodi, pač pa da bo porod ok.....................user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Babe,meni bo po prvem vse lepo odklenkalo

gre aneja v 1.razred??

clock-img

16.08.2008, 21:59

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Hello,

jaz sem si pa danes za večerjo privoščila kar hot dog. Sicer mi je ta hrana v nenosečniškem stanju ogabna user posted image , zdej se ji pa ne morem upret. Moja glava pravi fuj, telo pa - to mi delaj user posted image  user posted image  user posted image .

Imam še eno vprašanje glede posteljnine od Galeba (Me to you - pomoč user posted image ), na koliko si prala to posteljnino in ali si oprala vse? jaz kovtra in povštra glih ne bi, bi pa vse tiste obrobe, pa prevleke. A se kaj tista pena deformira? Katera od vas je to že oprala.

Drugače se mi pa res ful dopade njihova posteljnina.

clock-img

16.08.2008, 22:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Imam še eno vprašanje glede posteljnine od Galeba

jaz sem kupila samo prevleko za kovtrček+povšter in rjuho. tako da ti ne znam pomagati.

clock-img

16.08.2008, 22:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz sem si pa danes za večerjo privoščila kar hot dog. Sicer mi je ta hrana v nenosečniškem stanju ogabna

pol pa tud ne hodiš v Mc, kajne??user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:01

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

........mam še 29 dni do konca..........je že vse tipi-topi razvito?????
POl pa kr lepo še malo počakaj..... Za vsak slučaj...

zakaj? še ni vse razvito??user posted image user posted image

Ma ne vem... za vsak slučaj pač.... 4 tedne tudi ni tku malo.... user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma ne vem... za vsak slučaj pač.... 4 tedne tudi ni tku malo....

ja sej močno upam,da vsaj še 3 tedne varno pančka pr meni.....................se veselim vsakega dne, ki gre mimo.............user posted image user posted image user posted image

samo ne vem, kaj je bolj točno......................izračun od G ali UZ????

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.8.2008 22:03:23 >

clock-img

16.08.2008, 22:04

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

jaz sem si pa danes za večerjo privoščila kar hot dog. Sicer mi je ta hrana v nenosečniškem stanju ogabna

pol pa tud ne hodiš v Mc, kajne??user posted image user posted image user posted image

Na mojo največjo srečo ni nobenega v bližini, pa itak sem bila, pa sem še občasno ležečki, če ne bi bila tam 24/7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Na mojo največjo srečo ni nobenega v bližini, pa itak sem bila, pa sem še občasno ležečki, če ne bi bila tam 24/7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaa......................še ena podobna meni..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:06

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Imam še eno vprašanje glede posteljnine od Galeba

jaz sem kupila samo prevleko za kovtrček+povšter in rjuho. tako da ti ne znam pomagati.

A pa si že oprala? Na koliko, a samo na 30? Jaz bi kar na 60.

clock-img

16.08.2008, 22:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

A pa si že oprala? Na koliko, a samo na 30? Jaz bi kar na 60.

ne, imam še vedno zapakirano, ker bom zdle na začetku imela košek. in ker se čez 2 meseca seliva, tudi nimam placa več kam dati. sva kot 2 cigančka.................same škatle in vrečke po celem stanovanju..................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.8.2008 22:09:42 >

clock-img

16.08.2008, 22:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you, Aneja pri trel letih pa pol še ne gre v šolouser posted image
Grem pa jaz za spremembouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.08.2008, 22:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you, Aneja pri trel letih pa pol še ne gre v šolo

aha..........se vidi, da me ni bilo na srečanju....................user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hhe,ja,da bi imela že tako velike otroke,jaoooooooooo

clock-img

16.08.2008, 22:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ne govori.....................2x se bomo okol obrnile, pa boji šli naši septemebrčki že v srednjo šolo......................user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:21

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image , lepo pančkite.................zjutri morm kmalu vstat, ker dobiva spet delavce na bajtico, pa je treba v štacuno pa to, pol pa kuhati.........se kej tipkamo jutri.................lepo pančkite.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........nočko.............

clock-img

16.08.2008, 22:24

clock-img

meta21

pencil-img

4980

ne govori.....................2x se bomo okol obrnile, pa boji šli naši septemebrčki že v srednjo šolo......................user posted image

Daj nehaj, veš kolk bomo takrat me že stareuser posted image

clock-img

16.08.2008, 22:25

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Nočko..... jst bom tudi ugasnila.... grem malo čitat... user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:25

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Daj nehaj, veš kolk bomo takrat me že stare

Sploh jst.... user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:28

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Daj nehaj, veš kolk bomo takrat me že stare

Sploh jst.... user posted image

15 let boš starejša tak ko me pa delaj kar češ. user posted image

Če se ne motim bom pa jaz krepko starejša od tebe, ko bo moj prvorojenec star 21 let. user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 16.8.2008 22:37:57 >

clock-img

16.08.2008, 23:07

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Prav, grem pa jaz tudi spat!

Nočko!user posted image

clock-img

16.08.2008, 23:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ste šle vse v mižule s kurami??user posted image

clock-img

16.08.2008, 23:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pf,ni panike,na Ptuju si not 3 dni.user posted image

clock-img

17.08.2008, 07:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

lana17, ti pa si res pridna, kar se kg tiče. user posted image user posted image user posted image  In predvsem tega, da se tako lepo držiš diete. Saj za user posted image  smo pripravljene marsikaj naredit user posted image

No, jaz tak pridna nisem, je pa v zadnjem času šlo tudi prej dol kot gor user posted image  In sem ful vesela glede tega, ker bodo že itak težave.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem