writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

19.08.2008, 21:13

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

babe a je kej pametnga na TV? men je mal dolcajt dons, k sm ceu dan doma, pa mojga ni. pa še čist sem spočita k sem ceu dan prespalauser posted image

Na mojem TV-ju ni nič pametnega, še prahu ne, ker sem ga v navalu gnezdenja globinsko spucala.user posted image

Grem mal na luft, ker se mi zdi, da se mi že mal kisa tle za računalnikom.

clock-img

19.08.2008, 21:14

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

še dobr da imam rit za protiutež)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest tut. sem se med user posted image razširla samo v trebuh, stegna in rit. tko da če padam, padam na rit, hvalabogu!!

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Grem mal na luft, ker se mi zdi, da se mi že mal kisa tle za računalnikom.

pametnouser posted image uživaj

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Na mojem TV-ju ni nič pametnega, še prahu ne, ker sem ga v navalu gnezdenja globinsko spucala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz imam obseg 108 cm.

clock-img

19.08.2008, 21:16

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

bark a si kej na vezi z emi*? kako se kaj počuti mlada družinica?

pozdravi jo, pa povej ji, da nas je res zelo presenetila s svojo malo štručko.

clock-img

19.08.2008, 21:16

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

A da si se tolk naredila, takrat ko si bla pr men sem mi je zdel da sva kar približno na istem. Pol si pa res fletna zdej user posted image  user posted image  user posted image , ta prava nosečka. men pa vsi govorijo kva čem it rodit, ko pa trebuha ni nikjer user posted image .

Jaz sem pa danes 36t1d. Počasi gremo vse proti cilju, da spoznamo svoja bitjeca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:17

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

aja morm povedat še to, da je za 2 cm mojga obsega trebuha kriv moj popekuser posted image k je čist ven pogleduuser posted image

clock-img

19.08.2008, 21:19

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

aja morm povedat še to, da je za 2 cm mojga obsega trebuha kriv moj popekuser posted image k je čist ven pogleduuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ti si faca

clock-img

19.08.2008, 21:19

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

A da si se tolk naredila, takrat ko si bla pr men sem mi je zdel da sva kar približno na istem.

japuser posted image sej pravm da sem v enem tednu se povečalauser posted image sem včeri gledal ene slikce z mamičnga rojstnega dneva pred enim mescem. me še nker ni nič blo, pol smo se pa včer spet slikale k smo šle na izlet v Dovžanovo sotesko, se pa trebuščka sploh ne da več skrituser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:20

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Aja, a bo kdo emi vpisal na forum rodili smo? A noče bit tam objavljena?

clock-img

19.08.2008, 21:23

clock-img

ključek

pencil-img

9047

moj obseg bušija je pa 112 cm.

clock-img

19.08.2008, 21:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hecam se Lara, saj sem ful ponosna! Sploh pa prvič v življenju nimam nobenga flaufa okrog pasu, ampak vseeno se mi ni zdelo, da bi ravno zgledala kot da me bo na nos prekucnilo (še dobr da imam rit za protiutež)user posted image user posted image user posted image

No vidiš.... user posted image user posted image Pa še neki je prednost velikih trebuhov.... vsaj nam, ki nismo glih suhice..... rit sploh ne zglda več tk velika.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Aja, a bo kdo emi vpisal na forum rodili smo? A noče bit tam objavljena?

jz bi jo, pa ne vem, če lahko. bark, dej se pozanimaj in sporoči..........

clock-img

19.08.2008, 21:24

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

grem dele slikce zrihtat. me je sestrca slikala. pa bom prlimala...

clock-img

19.08.2008, 21:25

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

grem dele slikce zrihtat. me je sestrca slikala. pa bom prlimala...

No, da te vidimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:26

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

A noče bit tam objavljena?

to sam gdč. Lara neče bituser posted image

drgač mam pa še eno idejo za ime tam. namesto septemberka ta pa ta, lohk napišemo rodil se je septemberček ta pa ta tej pa tej...

samo skromen predlog...

clock-img

19.08.2008, 21:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lana luna,dolgčas? Kaj je že to? Mi daš recept prosim??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 21:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meta21,lepa nosečkica si,buhec sploh ni velikuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 21:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

babe a je kej pametnga na TV? men je mal dolcajt dons, k sm ceu dan doma, pa mojga ni. pa še čist sem spočita k sem ceu dan prespalauser posted image

Nič kej zanimivega ni po TV.... vsaj zame.... si bom dala kr Friends not... user posted image

Mojega možeka tudi ni blo popoldan.... ma zdej prihaja iz Ljubljane.... in jaz pridna ženka sem mu naredila večerjo....... Iz skrinje sem vzela maslene rogljičke in jih dala v mikrovalovno..... user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:28

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Na mojem TV-ju ni nič pametnega, še prahu ne, ker sem ga v navalu gnezdenja globinsko spucala.

Mene pa to nič ne daje.... user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:31

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Iz skrinje sem vzela maslene rogljičke in jih dala v mikrovalovno.....

Za ožent si!user posted image user posted image user posted image

Aja, sm že nazaj, ker je zunaj preveč komarjev.user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:32

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

to sam gdč. Lara neče bituser posted image

drgač mam pa še eno idejo za ime tam. namesto septemberka ta pa ta, lohk napišemo rodil se je septemberček ta pa ta tej pa tej...

samo skromen predlog...

SUper...... Ma že tko, kot je Kahko napisala, je v redu..... da prow ni čist eno in isto, noooo... user posted image user posted image user posted image

Hvala za gdč.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:34

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
meta21,lepa nosečkica si,buhec sploh ni velikuser posted image

Hvala!user posted image

clock-img

19.08.2008, 21:35

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

to sam gdč. Lara neče bit

Ma men se pa zdi, da je takrat, ko sem jaz o tem pisala, še ena napisala, da noče bit tam..... da pa ji je ok, če je na našem seznamu.... samo, se ne spomnem katera....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem