writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

19.08.2008, 23:09

clock-img

morango

pencil-img

478

Pa še nekaj pikapokic za Lano 17, da se ji dete na bučko obrne. user posted image user posted image user posted image
Bubi in emi* pa prenesite pozdravčke!!!user posted image user posted image

clock-img

19.08.2008, 23:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lana luna,luškan buhec imašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 23:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa si zdaj malo nohte urejam.
Moja dva sta zaspala,tak da imam čas.
Jutri zjutraj pa CTG,me prav zanima,kaj bo pokazal.Po moje ne bo popadek več kot 62,vsaj glede na feeling.Bomo vidli.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2008, 23:41

clock-img

tia

pencil-img

969

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Pa še nekaj pikapokic za Lano 17, da se ji dete na bučko obrne. user posted image user posted image user posted image
Bubi in emi* pa prenesite pozdravčke!!!user posted image user posted image

tudi od mene

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

20.08.2008, 00:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Nič,grem počasi pančat.
Nočkaaauser posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 06:52

clock-img

bark

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Drugače je pa mene tudi danes nekaj Sarayin sindrom obšel-sem dva okna umila,ostalo pa sledi v prihodnjih dneh.

a ni kao, da ne smeš zdej pomivat okna????ali je to še ena stara fraza????

Okna so bolj nizko,ker sva v mansardi. Zdej so pa ostala takšna,ko b treba na kakšen stol stopit

clock-img

20.08.2008, 08:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dobro jutro babike.
Jaz pa sem ko en zombi,sploh ne reagiram kot bi mogla.Nisem nič spala ponoči.Okoli dveh je začelo user posted image kaucat,to po pol ure traja,pol pa akcija.Trebuh mi je nonstop trdel,pa boleči krči v bedrah.Joj,jaz pa tak utrujena,da zvezde vidim.user posted image

clock-img

20.08.2008, 08:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tak da zdaj se počasi poštimam,pa na ctg.Upam,da ne zaspim prej.user posted image
Se beremo kasneje.
Pa pauser posted image

clock-img

20.08.2008, 08:01

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz imam obseg 108 cm.

Čist prijeten trebuh je. Lahk pogledaš moje slike z obsegom trebuha 117cm user posted image . Mene pa dostikrat vprašajo, če bosta dva...

clock-img

20.08.2008, 08:14

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Aja, dobro jutro user posted image .

clock-img

20.08.2008, 08:26

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jutro. Tak sem lepo vse napisala, pa mi je napisalo prvič odkar sem na forumu "we are sorry". Beda. Vam napišem potem še enkrat.

clock-img

20.08.2008, 08:32

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Kadar napišem malo več - vedno takst skopiram potem šele kliknem Potrdi...

clock-img

20.08.2008, 09:04

clock-img

leda

pencil-img

1480

pa točno 3 mesce porodniške majo v franciji...itak so me pri ta prvi vsi kolegi iz zahoda čukast gledal (v glavnem ćez maile sicer), ko sem govorila, ajd se vidmo čez 1 leto. tko da glede skrbi za otroke (vsaj dokler se ne zaletijo v vrata polnga vrtca) se glih ne mormo pritožvat.
sem se mogla vtakntuser posted image

clock-img

20.08.2008, 09:12

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: leda

pa točno 3 mesce porodniške majo v franciji...itak so me pri ta prvi vsi kolegi iz zahoda čukast gledal (v glavnem ćez maile sicer), ko sem govorila, ajd se vidmo čez 1 leto. tko da glede skrbi za otroke (vsaj dokler se ne zaletijo v vrata polnga vrtca) se glih ne mormo pritožvat.
sem se mogla vtakntuser posted image

Maš pa pol primer Avstrije - kjer imaš lahko porodniško 1 leto za 800€ mesečno; 24 mesecev za 600€ na leto al pa; mislem, da 36 mesecev za 400€ na leto.

Velja pa to za vse - zaposlene in ne.

clock-img

20.08.2008, 09:17

clock-img

leda

pencil-img

1480

ja, pa tut skandinaviji ne gre slabo. na vrhu nespodobnih pa nedvomno amerika z mislim da 8 tedni...si sploh ne predstavljam. meni so pri ta prvi podaljšal porodniško za tri mesce in pri 15 mescih se mi zdelo, da gre pa res lahko za pol dneva po svoje. v varstvo. pri 8 tednih oziroma 3 mescih v vrtec??!

clock-img

20.08.2008, 09:18

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

eno vprašanje................do sedaj nisem "pridelala" nobene strije. je možno, da jih v teh 26 dneh kar jih imam še do PDP-ja, obišče kakšna?? ali nastanejo strije po porodu????user posted image user posted image user posted image

Jst tdi ne  in upam da tko tudi ostane...

Enako

clock-img

20.08.2008, 09:20

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

evo sem prlimala fotke gor. zdj pa glejte in se čudite, kakšna je razlika med 31. in 35. tednom

o madonca.....................to pa je razlika!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sam res. Si pa kr pozerka ta prava user posted image  user posted image  

clock-img

20.08.2008, 09:22

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja men bo okna pred vselitvijo pomila taščicauser posted image user posted image user posted image

Men je pa moja mami vse popidenala, razen otroško sobico sva sama

clock-img

20.08.2008, 09:28

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dobro jutro babike.
Jaz pa sem ko en zombi.

Jaz tudi, ker so me pa ene nočne more dajale in se mi je kr mešal. Zdej sem pa čist razštelana.

clock-img

20.08.2008, 09:30

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Aja, noben vam še ni kave skuhal zjutraj user posted image  user posted image  user posted image  , jaz jo sicer ne pijem, jo vam bom pa vseen skuhala user posted image  user posted image  user posted image

Evo, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.08.2008, 09:32

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Jaz imam tudi danes pregled in ctg, ampak šele popoldne, zgleda da nas gre ful danes na preglede ali pa vsaj na ctgje. Dobro opravite user posted image  user posted image

clock-img

20.08.2008, 09:32

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Sem že pri monologih - prav pa grem - pa pa

clock-img

20.08.2008, 10:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

vse fajn uštimite dons - CTG, preglede................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 10:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

meta21, včeraj sem pozabila napisati, da si ena prou fletna nosečka in ne vem, kje si našla toliko kg, kot si napisala.................jz jih ne vidm......

clock-img

20.08.2008, 10:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Čist prijeten trebuh je. Lahk pogledaš moje slike z obsegom trebuha 117cm

kak lušten buši!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  fletkana si!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem