writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

23.08.2008, 16:45

clock-img

pf

pencil-img

4436

Saraya zakaj bi komplicirali na Ptuju, če prideš na dan poroda na CTG? A to misliš zase, ker sedaj hodiš na CTG v Maribor? Jaz mislim, da ni nič narobe, samo stare CTG- je imej zraven, da bodo vedeli, da si bila, če te bo slučajno kdo vprašal. Komplicirali ti sigurno ne bodo, je pa meni G rekla, da naj hodim sicer načeloma na CTG v porodnišnico, kjer želim roditi, ampak saj veš. A si 100 % že kam boš šla roditi? Jaz sem.
Vreme je pa dolgočasno že za ****i. Celo poletje dež, neurja, nalivi, toče, sploh ne moreš verjeti. Vsako leto je slabše. Center Slov. Bistrice danes spet zaliva voda. Katastrofa. Mami je toča stolkla ves vrt in vse vrtnice, ter rože na balkonih, pa tak lepo ko je imela.

clock-img

23.08.2008, 17:17

clock-img

amor real

pencil-img

939

user posted image user posted image user posted image  za našo ZOE in njenega MARKA user posted image user posted image user posted image

No, no so počasi tudi naši fantje začeli kukat na plano user posted image

clock-img

23.08.2008, 17:18

clock-img

amor real

pencil-img

939

Jaz si tudi takoooo želim dežja, tukaj pri nas je BLJAK, vročina, sopara za pop.......biiiip

clock-img

23.08.2008, 17:18

clock-img

amor real

pencil-img

939

joooj, kako bodo nekateri važni z novimi ploščicami user posted image

clock-img

23.08.2008, 17:19

clock-img

amor real

pencil-img

939

Saraya, jaz pa sem danes dobila tisto varuško z video nadzorom in je prav fanj user posted image

clock-img

23.08.2008, 17:20

clock-img

amor real

pencil-img

939

Čestitke lanaluna za novo štelino to je zvezdico user posted image

clock-img

23.08.2008, 17:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pf,ne jaz imam itak vse tri CTG pri svojem gin.,ne v porodnišnici.Tak da mislim,da je nesmiselno,da hodim na CTG v Maribor,če bom šla pol na Ptuj rodit.Edino,če bom pol v skrajni sili morala v Maribor,pol se poo moje zna zgodit,da bojo malo freht,ko bojo vidli CTG iz Ptuja.Zakomplicirano,ampak po drugi strani pa mi je vseeno.Mislim,da je to povsem osebna odločitev kam in kako kdo hodi,tak da.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.08.2008, 17:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

amor real,res? Super.Reči mi,kam si pa kamero zmontirala,kar direkt nad posteljo al kak??
Pa se vidi vredu??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.08.2008, 17:25

clock-img

amor real

pencil-img

939

Saraya, razmišljava, da bi dala na steno eno poličko oziroma, če ga bova vozila s posteljico po hiši, bova kar zalepla na posteljico, ker je ful lahka kamera in ni problema jo prenašat.

Danes se na Škofijah začne šagra (vaška veselica) pa sem mojemu rekla, da mu bom kamero na čelo postavila, da vidim kaj dela in da jo stestiram, pa se ni strinjal user posted image

clock-img

23.08.2008, 17:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:12

clock-img

morango

pencil-img

478

*zoe* ČESTITKE TEBI, TVOJEMU MARKU IN SEVEDA OČIJU!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Danes se na Škofijah začne šagra (vaška veselica) pa sem mojemu rekla, da mu bom kamero na čelo postavila, da vidim kaj dela in da jo stestiram, pa se ni strinjaluser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:28

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jerneja RR user posted image

titleAndStar(2178,0,34,false,"","")
user posted image

user posted image

Objave: 2178
Član od: 15.3.2006
Kraj: Ljubljana
Status: odsoten user posted image
Čvek se bo brisal septembra, tako, da bo šlo veliko zvezdic stranuser posted image .

-tole sem skopirala s strani Skupnost RR, O portalu, tema - Moj profil.  Tok da boste vedele, da bomo kmalu vse na istem, brez zvezdic..................

pa tok se zdej trudimo pa čvekamo..................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:30

clock-img

amor real

pencil-img

939

Ma, kaj nas briga, bomo pa začele zbirati zvezdice pri Tušu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma, kaj nas briga, bomo pa začele zbirati zvezdice pri Tušu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jaz si tudi takoooo želim dežja, tukaj pri nas je BLJAK, vročina, sopara za pop.......biiiip

pr nas pa še vedno pada.............prej, okrog 15.40 je bilo takšno neurje.....................user posted image user posted image user posted image user posted image .................še nisem videla, da bi dež tako padal, v obliki zaves, potem je še veter pihal fula in je vse bilo prou smotano, začela je padati toča (na srečo drobna), že skoz pa grmi in se bliska................se je pa ohladilo...........

clock-img

23.08.2008, 18:35

clock-img

amor real

pencil-img

939

Jaz si želim dežja in predvsem ohladitve.... je pa res zadnje čase vedno nekje sranje, ko pridejo ta neurja, tega pa si ne želim user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

joooj, kako bodo nekateri važni z novimi ploščicami user posted image

user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemaniuser posted image ?
Me pa jih tu tak zvesto zbiramo.user posted image

clock-img

23.08.2008, 18:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemani user posted image ?

ne vem. sem vprašala, čakam odgovor.

clock-img

23.08.2008, 18:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Saraya, kako zgleda barva???

clock-img

23.08.2008, 18:53

clock-img

pf

pencil-img

4436

Aja točno ja Saraya, ti imaš CTG pri svojem G. Srečnica. Veš kaj po mojem ne bodo komplicirali, niti v Ptuju, niti v Mariboru. Ko gre zares jim je itak vseeno, tak kot si rekla, to je tvoja odločitev kam greš roditi. Jaz ko pa nimam CTG-ja v našem kraju, pač pol raje grem na Ptuj, a veš, da se malo "navadim ambienta". Saj ne, groza me je porodnišnice. Jaz še v življenju nisem bila prej v porodnišnici, ker moje kolegice in prijateljice si ne hodijo nekak na obiske v porodnišnico, ko rodijo in to spoštujemo, nimam pa še nobenega v žlahti, kake sestrične ali koga, ki bi rodila. Tudi domov na obisk smo nekak navajeni, da se gre čez kake tri tedne, mesec, da se mlada družinica navadi malo.  Sem pa pozorna na to, da če katera od kolegic rodi obvezno vprašam mlado mamico kako se počuti, ker sem enkrat brala en članek kako se počutijo novopečene mamice odrinjene, če se vse vrti okrog bebija in noben ne vpraša mamice kako se počuti in če je vredu. To se mi zdi pomembno.

clock-img

23.08.2008, 18:56

clock-img

pf

pencil-img

4436

Punce v čem je sploh finta teh zvezdic? Verjetno sem neumna, ampak ne razumem bistva. A je kaka nagrada potem ali kaj, ker meni osebno je vseeno če jih ima 100 ali 3400, meni je le važno, da malo počvekamo. 

clock-img

23.08.2008, 19:01

clock-img

amor real

pencil-img

939

PF, zvezdice, pa smrekice, pa pike pa ne vem še kaj - to je pač modrno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa nasedamo user posted image

clock-img

23.08.2008, 19:02

clock-img

amor real

pencil-img

939

ni modrno ampak MODERNO user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem