writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

24.08.2008, 11:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you hvala za linke....

ni za kej...............user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 11:44

clock-img

gloria

pencil-img

4900

me to you kaj zoe si želi na temo rodili smouser posted image ...

clock-img

24.08.2008, 11:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

danes spet kuham za delavce..................mi katera svetuje kako naredi dober mrzel krompir??

...ena od mojih varijant od mrzlih krompirjev je da dodam kisle kumarice,trdo kuhana jajčka ter seveda čebula....sol,poper,kis olje(saj to veš)ker se vidi da si majstorcauser posted image ....ali ga pa nardim sam z dodatkom svežega drobnjaka,ter mal senfa ali hrena....včasih pa tudi kakšna šunka in sir droben narezana....

clock-img

24.08.2008, 11:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you kaj zoe si želi na temo rodili smo ... user posted image

ne vem. nimam njene cifre, če me pa spomin ne vara, je enkrat pisala o tem, da ji to glih ni.....tko da ne bom nč pisala, dokler ne dobim "požegnan", da lahko objavim................user posted image

clock-img

24.08.2008, 11:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

forum-septemberčki 2008

user posted image user posted image SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke... user posted image

clock-img

24.08.2008, 12:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke...

to že, sam potem bomo na forumu dojenček..............in tam imajo napisano-majski hroščki, zakladi marčevk, februarski sončki................je logično, da napišemo za katere dojenčke gre, ne????

clock-img

24.08.2008, 12:21

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke...

to že, sam potem bomo na forumu dojenček..............in tam imajo napisano-majski hroščki, zakladi marčevk, februarski sončki................je logično, da napišemo za katere dojenčke gre, ne????

...se strinjam...men je to tko slatko....sploh to majski hroščkiuser posted image ....

clock-img

24.08.2008, 12:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...se strinjam...men je to tko slatko....sploh to majski hroščkiuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image Pej prow..... meni pa ni všeč.... Ma nič hudga, če ne.... itak sem od vedno mal samosvoja.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.8.2008 12:28:32 >

clock-img

24.08.2008, 12:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pej prow..... meni pa ni všeč

smotkica.................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 13:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem na obilno kosilouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.08.2008, 13:35

clock-img

coko

pencil-img

242

Ciao!
Me ni 2 tedna na RR in imamo že prve septembrčke oz. avgustovčke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti!
Čestitke vsem novopečenim mamicam: mokatela user posted image , gold fish user posted image , emi user posted image , zoe user posted image !

Ali mogoče veste kaj je z našo omni user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

24.08.2008, 15:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem na obilno kosilo user posted image user posted image .

čestitke za taščo, resnično!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 16:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: coko

Ali mogoče veste kaj je z našo omni user posted image user posted image user posted image ?

Nič se ne javlja user posted image

Mene pa zanima, kako je mokatela in njeni dve user posted image user posted image ? Upam, da dobro napredujeta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.08.2008, 16:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mene pa zanima, kako je mokatela in njeni dve user posted image user posted image ? Upam, da dobro napredujeta user posted image

No, sem v drugih temah prebrala, da gre njenima dvojčicama dobro user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.08.2008, 16:34

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ojla!

zoe - čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... joj kr ne morem verjet.... še malo pa bomo šle ko po tekočem traku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ................

komaj čakam, da tko pridejo punce domov, pa da malo povejo kako in kaj....

clock-img

24.08.2008, 16:47

clock-img

alysa

pencil-img

618

emi, lepo da si že domauser posted image user posted image in da se že veselo crkljateuser posted image user posted image user posted image ...

si nam vsem naredila lušte ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 16:49

clock-img

alysa

pencil-img

618

emi, lepo da si že domauser posted image user posted image in da se že veselo crkljateuser posted image user posted image user posted image ...

si nam vsem naredila lušte ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 17:50

clock-img

emi*

pencil-img

507

ola!

evo Ines vas pozdravlja!Zoe čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !ampak res napredujemo!user posted image

zdaj pa grem,treba previjat pa am am!!user posted image

Ciao

clock-img

24.08.2008, 17:55

clock-img

emi*

pencil-img

507

ma ej,šla sem na forum rodili smo in samo tako user posted image user posted image user posted image !full uno od sreče!user posted image

clock-img

24.08.2008, 18:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

emi,srečka,ko že štručko cartaš doma in ko si vsega lepo rešenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.08.2008, 18:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hoila.
MI smo s kosila.Sem se kar najedla,čeprav mi nič več prav ne paše,razen sladic.user posted image
Itak me nekaj šfaufa že od ponoči,pa mi ne paše kaj preveč dat v želodec.
user posted image  je vedno bolj aktiven.Zdaj že cez
dan samo brca,pa se premetava po trebuhu.Joj,komaj čakam,da se bauha že rešim.Pa vse imam spodaj že napeto,zgleda,da se lepo pripravlja.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.8.2008 18:12:19 >

clock-img

24.08.2008, 18:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pa vse imam spodaj že napeto,zgleda,da se lepo pripravlja.user posted image

popadke že imaš???

clock-img

24.08.2008, 18:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne popadke,napeto.user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

emi,srečka,ko že štručko cartaš doma in ko si vsega lepo rešenauser posted image

saj gremo vse po isti poti.............samo me bomo še malo počakale................

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ne popadke,napeto

kakšen je pa to filing???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem