writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

27.07.2008, 22:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...po moje se prebija skozi..... user posted image

user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst pa imam sestro..... starejšo.... ma mi je nekaj zamerla lani okrog novembra... nimam pojma kaj bi lahko blo... Nekaj časa sem ji pisala SMSje..... klicala... ma me ignorira že od takrat..... user posted image

Se mi zdi ful otročje to.... ma če jo tak način osrečuje, potem prow.....

....poznam več takih primerov....., pa si vedno mislim.....kake budale.....jaz bi pa bila ful vesela.....

clock-img

27.07.2008, 22:25

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image ..............joj..................jz sem pa z čokolado filam.....................pa sem si že zobe umila...............pa me je premamila.................user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:28

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...je pri mojmu user posted image isto...se ne menita s sestro že ful dolgo - cca 10let , mogoče občasno...pozdrav pa kaki stavek, če se vidimo pri tastu in tašči...da bi se pa klicala al pa dobla na kaki pijači..... ni šans..... sem mislila, da sem jaz problemuser posted image ....zdaj pa mi je že čisto vseeno....če se bosta hotela se bosta že pobotala......  jaz sem s tem zaključila...se pogovarjam z njo kolikor se moram...da bi pa bilo kaj več od tega pa ne...... pa mi je čisto ok.....

clock-img

27.07.2008, 22:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ..............joj..................jz sem pa z čokolado filam.....................pa sem si že zobe umila...............pa me je premamila.................user posted image

...jaz se pa danes bolj nazaj držim...če grem jutri kri dat...samo mi je pa nekaj ful čudno..... imam napotnico za toxo, pa za kks, ks in urin...nimam pa za glukozouser posted image ...... pa kolko mi je znano je to biokemijska preiskava...... da ne spada pod kksuser posted image ....

....spet so mi nekaj zabluziliuser posted image

clock-img

27.07.2008, 22:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

isto moj možek in njegov brat..................on je pa tko "naštiman", da ga morajo drugi klicariti in prositi................pa se nočeva več klanjati, nama gre že mal na živce...............pa se pač ne pogovarjamo, tud ok............

clock-img

27.07.2008, 22:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...jaz se pa danes bolj nazaj držim...če grem jutri kri dat...samo mi je pa nekaj ful čudno..... imam napotnico za toxo, pa za kks, ks in urin...nimam pa za glukozo

glukoza?? a to je cukr, ne?? jaz sem to mela čist posebej..............ne vem...............

clock-img

27.07.2008, 22:34

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...no saj pri nas je tud nekak tak..... pa se ne klanjamo...in pol je .......tišina.....

clock-img

27.07.2008, 22:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...imamo enega novega gor....beaglekriss...... 1 objava

..... hello.....user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

spet imam ful nogo zatečeno.........................user posted image user posted image user posted image .....................me tok boli, kr peče.....................pa še iz prsi mi teče ven.............................user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

glukoza?? a to je cukr, ne?? jaz sem to mela čist posebej..............ne vem...............

...saj jaz tudi..zato mi je čudno.....samo pregledati pa mi jo morajo....... samo kdaj...če imam pregled komaj 11.8.... ma nič...tak grem jutri tja...pa še za to zagnjavim.....

clock-img

27.07.2008, 22:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

spet imam ful nogo zatečeno.........................user posted image user posted image user posted image .....................me tok boli, kr peče.....................pa še iz prsi mi teče ven.............................user posted image user posted image user posted image

...pri meni je pa zaenkrat boljše....trkam na les..... mi malo otečejo, ampak ne tako kot v tisti vročini......

...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa  .... 

clock-img

27.07.2008, 22:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa ....

meni samo iz leve...............pa tudi noga mi zateka leva................sam na levi strani malo user posted image user posted image ??

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojimuser posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov.... 

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Saraya, si le prišla..................user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:43

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...iz prsi pa meni ne teče, mi prvič tudi ni...do poroda...pol pa ....

meni samo iz leve...............pa tudi noga mi zateka leva................sam na levi strani malo user posted image user posted image ??

...meni pa če že zateče desna bolj kot leva...mogočezato, ker sem jo imela pred dobrim letom zvitouser posted image

clock-img

27.07.2008, 22:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

A samo eno nogo? user posted image

Meni pa nič ne teče ven.... zakaj mi nič ne teče ven? Kaj pa, če ne bom mleka imela?user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojim user posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov....

a ti to res ali kua???????????user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to folk ni čist pr seb, no..................................sorry!!!!

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...imamo enega novega gor....beaglekriss...... 1 objava

..... hello.....user posted image

...nas zgleda malo čekira ....user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Saraya, si le prišla..................user posted image user posted image user posted image

saraya - ku ku user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

A samo eno nogo? user posted image

ja, največkrat leva.........mi desna tudi, ampak zelo švoh in le takrat, ko je zelo vroče................ne vem...........

clock-img

27.07.2008, 22:46

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...nas zgleda malo čekira ....user posted image

kr velikrat opazim kakšne neznane nicke..............nas imajo pod kontrolo................user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:46

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...se spomnim, da mi je v bolnici ena ženska, s katero sva bile skupaj v sobi in je imela dvojčke rekla, ko je moj pikec spal...moje prsi pa polne.....da naj enega njenega podojimuser posted image ....ona ni imela mleka...pa ful je hotela iti z njima hitro domov.... 

user posted image user posted image Ko je mama rodila, se ne spomnem več al sestro al mene..... je imela fuuuul mleka..... bi mastitis dobila, če ne bi dojila otroka od ene ženske, ki je bla tudi tam in ni imela mleka...

clock-img

27.07.2008, 22:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni pa nič ne teče ven.... zakaj mi nič ne teče ven? Kaj pa, če ne bom mleka imela?user posted image

...lara men tud nikol ne...pa sem imela prvič dovolj mleka....pa ni nič teklo, pa še cr je bil....pol sem pa imela zalogo do 13 mes...pol se je pa naš gospodič osamosvojil...in je pustim mamino dudo user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

itak, da ga boš mela, kakšne pa pišeš.....................

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem