writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

24.07.2008, 22:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Punce moje..... sweet dreams, ko se boste odločle.....

Nočko... user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

meni so vsi napovedovali da bom k sod....oz. da naj se ne sekiram ...da bom že vse zgubila....no zdaj pa se tisti najbl glasni čudijo, da mam samo trebuh....no čeprav sem jaz tud delala ta test s hlačami k lara...pa moram rečt da so mi v bedrah res malo bolj tesne...tako da v bedre sem se sigurno poredila...ampak ne veliko.....
Me pa za nima kako pol ta bauh nazaj v svojo formo pride.....a se koža pol spet nazaj skrči ali kako??!?

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

koliko kg imate do sedaj več?

malo prej sem se vagala in imam +8.5 kg.............včeraj sem imela pa +6,5 kg...................user posted image user posted image user posted image ..............o madonca, tok sem dons pojedla?????????user posted image

clock-img

24.07.2008, 22:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Punce moje..... sweet dreams, ko se boste odločle.....

Nočko...

nočko.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 22:58

clock-img

tia

pencil-img

969

jaz imam dobri + 10 kg.
V prvi user posted image  sem se zredila točno 20 kg,pa so pri porodu šli kar 14kg dol.

Upam ,da ne bom na koncu imela spet toliko.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

24.07.2008, 22:59

clock-img

amor real

pencil-img

939

me to you, kar velike pakunge si mogla kupit user posted image , da se v bolnici tako mažemo, ker doma verjetno potem ne bo časa user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 22:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

koliko kg imate do sedaj več?

Jaz sem tudi še kar zadovoljna s + 6,4 kg, ker sem se vedno bala, da kaj bo iz mene, ker še tako imam kar precej kg preveč

Pred dvemi tedni sem imela + 6.... ma se mi zdi, da sem se malo poredila v teh 14 dneh..   Bi blo treba malo navkreber it... user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you, kar velike pakunge si mogla kupit , da se v bolnici tako mažemo, ker doma verjetno potem ne bo časa

kaj vem, meni se ne zdi..................tisto osnovno, kot sem rekla.................sej kremo za roke in obraz bom verjetno zaprto prinesla nazaj..................glih cajt bom mela, ja.................user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:01

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

pupe grem jaz tud v mižovca, me še čaka jutranja izmena!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje želim vsem....posebaj pa tebi Saraya....čusjen!!

p.s. bejšte spat da boste lahko jutri r r-ale,......mormo do septebra še 4. del naklofatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me pa za nima kako pol ta bauh nazaj v svojo formo pride.....a se koža pol spet nazaj skrči ali kako??!?

skrči??? ali ti visi čez pas??????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pupe grem jaz tud v mižovca, me še čaka jutranja izmena!!!!

nočko....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:03

clock-img

tia

pencil-img

969

res je veliko stvari,ki jih vzameš sabo v P. prineseš zaprte nazaj,čsa je premalo,še včasih se na hitrico stušraš samo,da ne bo user posted image  sama

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

nočkooooooooooooooooooooooooooooo

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kahlo,trebuh boš vidno že na porodni mizi zgubila.
Je pravo olajšanje ko user posted image pade ven,pa si za par kg lažjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.07.2008, 23:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nočkooooooooooooooooooooooooooooo

nočko...........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tia

pencil-img

969

nočko vsem,ki odhajate ,jaz grem pod tuš,pa vas pridem še pogledat,koliko boste napisale

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

jaz bom itak že tako zasedena z opazovanjem najinega težko pričakovanega Pikca, da ne bo časa niti za spanje user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

res je veliko stvari,ki jih vzameš sabo v P.

ja verjetno preveč....................sploh če greš prvič........................user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danes boste pobegnile,ko sem si jaz vse  lepo pouredile že predčasno.Pometla,pospravla,pomila,zdaj pa lahko še malo brezskrbno visim na rruser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.07.2008, 23:06

clock-img

amor real

pencil-img

939

me to you, komaj sedaj sem videla, da imaš že hotel s petimi zvezdicami, si pa res ena klepetulja user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nč, jz grem pa še mal pred tv, pol pa spat..............skoz zeham..............user posted image user posted image user posted image

nočkoooooooooooooo.............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 23:07

clock-img

amor real

pencil-img

939

nočkoooooo

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you, komaj sedaj sem videla, da imaš že hotel s petimi zvezdicami, si pa res ena klepetulja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taprava babnca, kaj češ.....................sem pa tud na RR prisotna že kar nekaj časa, se pozna.....................

clock-img

clock-img

tia

pencil-img

969

ja verjetno preveč....................sploh če greš prvič........................user posted image

najboljše je da prideš v P. na pregled in ostaneš not ,da greš rodit pa ti potem tvoj prinese a on pa verjetno pozabi polovico stvari od šoka,da boš oz. si rodila

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem