writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

02.08.2008, 22:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ooooooooooooo, jutri pa štartam v 34. teden........................user posted image .............še 6 tednov..........................user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:34

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

da bi pa dons mela večerjo v MC

Ni boljšga.... meni je ful žal, da ga ni na primorskem... user posted image

Oh..... jst pa sem dobra do dveh, preden bom zaspala.... kr ne gre...

clock-img

02.08.2008, 22:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ni boljšga.... meni je ful žal, da ga ni na primorskem

meni isto za naše kraje..............

vi ga imate samo v Kopru, ni tko??

clock-img

02.08.2008, 22:37

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Mam eno hecno vprašanje....

Če se pogledate oz zadaj..... a se vam opazi, da ste nosece? Ma meni se pas še kr pozna..... sicer ni tko izrazit, ku je bil prej, ma se pozna....

Pa fajn se mi zdi, da imam rit manjšo od trebuha.... user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

punce, moje polknice so v fazi zapiranja user posted image ...........in raje izkoristim priliko, drgač pa pridem nazaj.................

nočkooooooooooooooooo..............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...mi imamo pa 3 v mb, pa komaj čakamo, da gremo v A k Burger kingu user posted image ...določene stvari so mi boljše tam....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.8.2008 22:39:52 >

clock-img

02.08.2008, 22:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mam eno hecno vprašanje....

Če se pogledate oz zadaj..... a se vam opazi, da ste nosece? Ma meni se pas še kr pozna..... sicer ni tko izrazit, ku je bil prej, ma se pozna....

meni drugi pravijo, da se mi ne pozna, če me kdo vidi samo v hrbet...............user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:39

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

vi ga imate samo v Kopru, ni tko??

Neeeeeeeeeeee...magari....(jst Koper itak smatram ku svojega.... user posted image 20 minut in sem tam.... vsak razlog je dost dober, da se odpravim tja.... ) je bil pa ga že dolgo ni več.... ne vem, zakaj so ga zaprli....pa je bil ful obiskan

clock-img

02.08.2008, 22:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mi imamo pa 3 v mb,

bi morali enega v larine kraje prestaviti, enega pa v moje....................user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

res grem....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa fajn se mi zdi, da imam rit manjšo od trebuha.... user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

02.08.2008, 22:43

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo pa 3 v mb,

bi morali enega v larine kraje prestaviti, enega pa v moje....................user posted image user posted image

...me ne bi motilo......user posted image ....en pa naj ostane za takrat, ko se nam kaj zaluštauser posted image

clock-img

02.08.2008, 22:44

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

res grem....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...samo moj pes bolj hitro teče..... no vsaj je...user posted image ..so ga zgleda nekaj  upočasnili.....user posted image

clock-img

02.08.2008, 23:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.. ni nobene...nočko.....

..pa da nas malo gor prestavim .....user posted image

clock-img

02.08.2008, 23:25

clock-img

talytha

pencil-img

85

Ja mati božja!!!! Človek gre na dopust pa smo že kar v 3. delu čvekanjauser posted image   BRAVO ČVEKEuser posted image user posted image user posted image

Samo na hitro kako in kaj se kaj dogaja da ne bo katera mislila da sem vas pozabilauser posted image    Sem bila v Bovcu na dopusto, enkratno in krasno in za živčke in dušico spočit res perfektnouser posted image   1.8 sem mela pa pregled CTG in je blo vse ok, razen  da se je tamalo odločlo da bo nagajalo in se je postavla prečnouser posted image   tak da mam 14.08 kontrolo, če se je obrnila nazaj na glavo, če se pa ne bo bo pa treba v P na obračanjeuser posted image No defenitivno upam da se obrne nazaj tako ko je bla. Pa dobila sem ene ogabne tablete za jest (retafer) in mi je takoooo slabo po njih da je joooj!
No upam , da ste vse vredu in še vedno 2v1user posted image

clock-img

02.08.2008, 23:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image malo se ginekologa igraš,pa boš takoj vidla,če si odprtauser posted image user posted image .

Ne vem,jaz sem prvič čutila.Pa se nisem zmotla,sem prišla not že 8 cm odprta.
Glede otrjevanja trebuha.Uh,meni že cel mesec.user posted image trebuh full trd rata,pa izboči se navzven.To je to.Me čudi,da še nisi doživelauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.08.2008, 23:43

clock-img

amor real

pencil-img

939

zvezdice zaspanke, ste že vse v svetu palčkov user posted image

Jaz pa sem danes spala od 15,30 do 19,45, tako, da sedaj lahko še kaj naredim po hiši user posted image . Pri nas je tako vroče za krepnit, sedaj se da vsaj malo dihat.

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooo

clock-img

03.08.2008, 00:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kukuc,vse v mižulah?
Babe,mormo dost čvakat,da bo vsaj malo dežekauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.08.2008, 00:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eh,pol pa se grem malo razgibavat.user posted image
Za vse,ki pa ste pod odejo pa nočkooooooooouser posted image

clock-img

03.08.2008, 02:33

clock-img

amor real

pencil-img

939

SARAYA, čudno, da midve čepiva tukaj v takih urah ?! user posted image

clock-img

03.08.2008, 02:34

clock-img

amor real

pencil-img

939

Jaz pa sem danes provala, če si lahko še sploh strižem nohte na nogah user posted image  IN USPELO MI JE user posted image user posted image user posted image  Uauuu, kolk sem jaz važna, sedaj !!!

clock-img

03.08.2008, 07:27

clock-img

pf

pencil-img

4436

Dobro jutro. Jaz sem imela danes grozljivko ponoči. Okoli dvanajstih mi je ful otrdel trebuh, pa bolečine sem čutila v trebuhu in v križu. Pa moram reči, da kar ornk bolečine, ne kar nekaj. Moj mi je prinesel dva magnesola, ampak ne vem kaj bolje mi ni. Nič kaj nisem mogla spati, ker me je bolelo v vseh položajih. Zdaj pijem kamilični čaj in bomo videli. user posted image pa lepo čutim in se premika, samo ne nori tak ful kot ponavadi, ker  sem ji povedala, da mamico buba trebušček in da ne danes fejst brcat, samo malo.    user posted image  user posted image  user posted image
Hvala bogu imam v torek hitro zjutraj pregled, če že ne bo kaj vmes prišlo, če me bo pa fejst bolelo še cel dan, bom pa raje poklicala v porodnišnico. Kaj mislite?

clock-img

03.08.2008, 09:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Dobro jutro.... user posted image

Mene pa grlo boli...... fuuul me boli.....

Pa stopala me bolijo..... takoj ku stopim s pojsle na tla, je prow kriza, noooo.... user posted image

Ma drgač sem pa fajn... grem zdej malo čokolešnika pojest, sem lačna ku pes... user posted image

clock-img

03.08.2008, 09:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara a imaš noge zatečene, da te stopala bolijo?

clock-img

03.08.2008, 10:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara a imaš noge zatečene, da te stopala bolijo?

Ma ne niso zatečene.... zvečer mi malo zatečejo, ma še to ne tko zlo, da bi bli prow členki zaliti.... mi ratajo zlo pa težke in vroče... pol mi jih možek masira in zavije v mrzlo brisačo pa je boljš....

Sej zdej, ku sem jih malo razmigala je dobro.... ma ku se postavim zjutraj nanje me prow špika v njih...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem