writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke

clock-img

08.09.2008, 19:23

clock-img

meta21

pencil-img

4980

meta ti si vsaj to prej zrihtala

Ja saj sem tudi malo starejša od tebeuser posted image . Bi bil pa res že čas, da me kdo v rit nabrca, če ne bi! Drugače pa ko se enkrat spraviš in veš kaj hočeš, jo napišeš 1,2,3.

Ja, morrak, sliši se sicer precej dobro, ampak ni bilo tako hudo. Sem vpisala dvopredmetni študij pedagogike (FF LJ) in politologije (FDV-smer obramboslovje), tak da nisem imela ravno dvojno dozo izpitov ampak približno eno in pol. Cca 50 izpitov sem imela, potem pa diplomo na obeh študijih.

clock-img

08.09.2008, 19:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2008, 19:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

user posted image user posted image user posted image Ja to se sliši še bolj zakomplicirano (pa ni): Uni.dipl. pedagog in politolog, delam pa kot učitelj dodatne strokovne pomoči v OŠ.

clock-img

08.09.2008, 19:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.09.2008, 19:46

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz nič ne vem, niti ne poznam ...

clock-img

08.09.2008, 19:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.09.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

jaz sem pa šla danes še laufat.user posted image  sem prav ponosna na sebe da sem se malo razgibala, ker sem dugače glede tega kar lenauser posted image . zaj pa spat.
lahko noč se pišemo ju3!

clock-img

08.09.2008, 21:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.09.2008, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

user posted image -ta mideluje, kot jaz ko sedim pred tv in žrem arašide, zravenpa mižim, dane vidim, kaj delamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak mi to znano zveni! Samo, če to delaš pred tv pa bolj malo vidiš, kaj?user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2008, 21:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

jaz sem pa šla danes še laufat.  

Svaka ti čast!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 06:23

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Vau, dans sn pa js prvauser posted image user posted image  Saj ne morem verjetuser posted image user posted image  Ja sn zgodaj pokonci, ampak s pomočko ureuser posted image  Spet se odpravljava v mb neki za diplomo rihtat...no, on ma za diplomo js pa za neki izpit(morn videt, če mam seminarsko nalogo vredu, da se lahk začnem na izpit pripravljatuser posted image user posted image )...tako da uživajte pa se slišimo kaj popoldan.

clock-img

09.09.2008, 09:10

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

jutro!!
ena velka user posted image  za vse!! včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat, je vse uredila, okna spucala, ves prah zbrisala, sesala, gor zbrisala, res vsaka ji čast. jaz sem tak bol ležala, moj pa se je lepo izmuznil, je mel trening, pa so ga včeraj podaljšali na 3 ure, ponavadi traja od 1,5-2 uri, samo da se je lahko rešil pospravljanja-toti moškiuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

09.09.2008, 11:44

clock-img

meta21

pencil-img

4980

včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat,

Pridna tašča!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 13:10

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

ja meta to pa res, taščo pa mam zlata vredno. pa tasta tudi,no, samo on je bol za šporhat-svetovno kuha. tak da mam res srečo kar se tega tiče.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

09.09.2008, 13:15

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!
Sn že doma...sva šla zastonj v mbuser posted image  Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našlauser posted image user posted image  tk da sva šla samo km nabirat...
Zdaj se pa s sladoledom hladimuser posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 16:47

clock-img

Anonimen

evo, da se še jaz malo javim. sem komaj zaj uspela do rač. prit. sem komaj ob 14 prišla iz lj, pa šla takoj po malega v vrtec, pa še doma nekaj zidamo,...

se javim še kaj zvečer

clock-img

09.09.2008, 19:58

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Sn že doma...sva šla zastonj v mbuser posted image  Njegov mentor ni mel časa, moja profesorca pa moje seminarske ni našlauser posted image user posted image  tk da sva šla samo km nabirat...
Zdaj se pa s sladoledom hladimuser posted image user posted image

Je treba najt svetlo točko v dnevu, ne?user posted image user posted image user posted image  
Kaj pa tisti izpit od zadnjič. Že veš, al sem jaz spet kaj spregledala?

clock-img

09.09.2008, 19:58

clock-img

meta21

pencil-img

4980

sem komaj ob 14 prišla iz lj

Si se zmenla?

clock-img

09.09.2008, 20:01

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Čer!
Kje pa ste danes vse?
Joj mene dans na trenutke tak boli v spodnjem delu trebuha... kaj je to normalno? Baje da je ne, ker se maternica pač širi, sam vseeno...

clock-img

09.09.2008, 20:02

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Zdaj ko sn js gor ste pa navalile...user posted image user posted image user posted image
Za tisti izpit od zadnjič pa bodo jutri rezultati...sam če me občutek ne vara (kar me redko kdaj) pol mislim, da bi mogel bit opravljen...

clock-img

09.09.2008, 21:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

lahko noč!

aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik plodauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.09.2008, 21:48

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

lahko noč!

aja, to vam moram povedat..... danes sem občutila prvi premik plodauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kak fajn!

clock-img

10.09.2008, 06:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Da še vas zbudim z eno dišečo kavico
user posted image .

Ne morem in ne morem spat pa sem pač vstala. Komaj čakam pregled danes ob 10.45, ker me že celo noč konkretno boli okoli jajčnikov. Upajmo, da to kaj pomeni-danes je moj D dan!

Sporočim, kako in kaj sem zrihtala (no, al vam bo pa deja-UPAM!!!)user posted image

clock-img

10.09.2008, 07:04

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

meta fajn zrihtaj danes!
ja včeraj sem se vse zmenila in začnem z polno paro pisat diplomo. no v knjižnico še moremuser posted image .

lep dan!

clock-img

10.09.2008, 08:38

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro!

meta držim pesti da bo danes!!!user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem mela že od 6h mamo na obisku, je bla v nočni pa je mogla nekaj iti rihtat, te pa da se ni brez veze vozla domov, pa čez 1 uro nazaj, ker se tak vse ob 8 odpre. zaj pa zajtrkujem, te pa še grem malo poležavat, pa razmišljat, kaj na hitro danes skuhati-to je najtežji del, ko nimaš idej

se pišemo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem