Haj punce, a še spite?
Piruri, jaz danes pečem. Za kako velik pekač je manchemelow in za kak skutin? Kupila sem namreč sestavine za oba, pa še enga jabolčnega bom spekla. To je plan, realizacijo bomo pa vidli. Skuhala bom pa kar makarone, za nedeljo pa ne vem kaj.
Punce, meni se vrača energija, slabosti praktično ni, bruheca tud ne.. no, slabosti sicer so, ampak v primerjavi s prej to ni nič!!!
A še jeste folno?
Tudi danes nisem uspela povedati šefu.....grrrrrr
Tašča, nisem nič rekla. Je pa tako, da odkrit in miren pogovor z njo ni mogoč. Definitivno mora ona čutit da je oh in sploh in da najbolj dela, je pridna. Mene extra ne mara, pa včasih sem se sekirala, zdaj pa samo občasno, ker res ni vredna. Pustim jo, da goni svoje in se ne želim prerekat z njo, ker je ne prepričaš. Kar se tiče pa otroka, sem ji pa itak dala vedet kdo je mama, čeprav me ne posluša. Ampak pustim, da stvari tečejo svojo pot, ko pa vidim, da kaj ni ok, pa posredujem. Nisem ji pa več tiho in tudi ne ubogam je kar tako. Pa ja nisem njena dekla... pa tudi cenit ne zna, če ji človk pomaga. Ampak ta teden je bila pa posebej smotana, mene pa hormončki.
Punce, mene zanima, a ste kaj računale kdaj boste končale druo leto v službi. A je 21 ali 28 dni prej, pa še nekaj dni novega dopusta, pa star, pa pride konec feb, začetek mar. Men se mudi povedat, res, pa kar odlašam!!