O nisem edina, ki sem se toliko zredila, jaz sem pridobila že kar 5 kg oz. 6 sam zdele ne jem po 5 uri pa sem šla dol kg, se pozna to pr men. Kakšna bom kej na koncu, mogoče takšna, ko sem bila pr moji 1 pikici, ko sem se zredila iz 60 kg na 85, haha-sej vem da ni smešno, sam meni je, ker ne vem od česa se redim, saj ne pojem tolk, mogoče kruh, ki mi sedaj toliko paše, pa saj jem polnozrnatega, no se tudi pregrešim z žemljami. Pa sploh se ne bom več sekirala.
Po porodu sem zgubila potem takoj 8 kg, tako da sem prišla iz 85 na 77, sedaj mi je uspelo z dojenjem spravit na 70, ko pa sem avgusta zanosila, sem pa od takrat dobila 75,76. Ojej. No, sam je moja pikica bila težka 4kg, ko se je rodila, pa 54 velika.
Jes bi tudi šla nekam čofotat. Joj, mogoče mi pa uspe dragiga malo od dela odtrgat, pa ga za kak dan prepričat da gremo mal vsaj v toplice.
Jaz sem že drugače pri morju, vsako leto(že 5) gremo na Pag poleti, ker vlečemo zraven gliserja, ko moj ne more brez njega. Drugo leto bo zanimivo, Ta večja bo stara ravno 2.6 let, dojenček pa 3 mesece, kaj bo luštno. Sam če mi bo uspelo dojiti, kot pri prvi, nebo res nobenega problema, daš zizo ven kjer hočeš, pa se naje in odžeja. Zdej sem pa mal zabluzila, dost je blo, še ve kaj napište.
čao