se javljam, da vas pozdravim, in zaželim lep vikend.
Dans zjutraj, ko sem se basala v kavbojke sem znorela, saj ne morem res nobenih več zapet in sem se lepo direktno odpravila v trgovino in si kupla troje nosečniške hlače v H&M v supernovi na Rudniku, ko sem jih potem v službi oblekla sem se počutla, kot prerojeno, nč ne veže, nč ne tišči, fantastično. Mal me je vezalo sam v denarnici, saj sem se skor za 100 Evrčkov olajšala za 3 hlače. Ene kavbojke, ene športne in ene črne elegantne na rob. V glavnem zdej mam mir, za hud mraz mam pa itak še od prejšnje nosečnosti dvoje žametne in ene bolj tople športne, tko da mislim, da ne bom rabla več v šoping hodit.
aljab in zupancdam, imam isti problem z malim, kot vedve. Shodil je pred dobrimi štirimi meseci ampak gospod bi se najrajš še vedno skos nosil in crkljal, tko da mam že kar velike bolečine v križu, pa tud v spodnjem delu trebuha me zna kar fajn špiknit in bolet, če ga nahitro dvignem. Ne vem, kako bom to spelala, ker midva sva med tednom v glavnem sama, ker moj dela v tujini.
No punce, uživajte, crkljajte se, pazite na male pikice, jest šibam domov...danes se mi ekstra mudi, ker mi je mami štrudel spekla mmmm njami...
Pa pa