jutro pupe...kako ste kaj? jaz sem imela to noč tako nore sanje, da sem dragega tako za roko stisnila potem sem se pa še roke prestrašla
uvod v šolo za starše: trajalo je 1h, najprej nam je neka višja med.sestra rekla kaj vse se bomo naučili, da so zaželjeni tudi očetje, posebej tisti kateri bodo pri porodu, da bomo v 7. mes.nosečnosti nadaljevali z 5 tečaji, kateri trajajo 1,5 h, potem je prišla gin. pa je mal predavala glede nosečnosti, kako se telo spremeni, glede spolnosti, rekla je, da nimajo glih radi, da se sedaj v nosečnosti tam spodaj friziramo, pa hodimo na brazilsko depilacijo-baje je koža bolj občutljiva in se rado to vse vname, potem je razlagala glede pridobitve na teži, kakšne načine porodov poznamo in kaj nam omogoča naša porodnišnica, pa da naj se ne bi preveč umivale in to je v grobem vse....
aja, tam smo bile sve apriličice, potem pa da vidiš, nekatere čist ravne, nekatere z ful velikimi buščiji kot, da bi bile tik pred porodom, no ene pa z zmernimi buščiji...
kg: zredila sem se že 4 kg, zdaj zadnje čase mi grejo ful kg gor pa če glih toliko ne jem...problem je, da se mi zadnji teden tako luštajo sladkarije...počutim pa se tako debelo, upam, da bom to vse skup spravila aprila dol
plenice: nekje sem brala neko raziskavo glede plenic, kjer so pamperske najslabše ocenili, muller, dm, hofer, lidel pa so najboljše...najboljše je, da si nakupimo bombažne plenice pa jih vsak dan fajn peremo...
brcike: včasih čutim prave brcike, včasih samo metuljčke, včasih pa nič...midva z mojim že komaj čakava, da bova začutila tiste ta prave močne brcike
kaj lepega boste danes počele?
lep dan uživajte pa pazite na pikice
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!