IZVIRNO SPOROČILO: angelito
drugace sem pa koncno uspela dat fotke v album => iz stacionarnega racunalnika nisem mogla, sedaj pa sem iz prenosnega in mi je ratalo... in seveda, tudi s pomocjo sonckovih napotkov... hvala ti... res si pravi soncek...

joj hvala ,ni problema,z veseljem.Imaš pa res zelo lep buši in prav sexi.
kimmiii:ja tudi meni piše tako na odločbi,samo meni je rekla G da lahko hodim na sprehode ,ker ni dobro če si ves čas notri in se ne giblješ.Čene pa prosi naj ti G napiše eno potrdilo ,da lahko hodiš ven ali pa tvoja os.zdravnica h kateri hodiš po bolniško.Toliko da imaš dokaz.No jaz nisem v službi samo zato ,ker je delo zelo težko in da nebi prišlo spet do česa sem doma.Odvisno od vsake posameznice zakaj moraš ležaz in bit doma.
simonaa:dobrodošla in hvala za vse informacije o sebi,si že na seznamu.
Lepo čuvaj svojo princesko in javi se še kaj v naši klepetalnici, saj smo zadnje dni prave čveke in tako je prav.
jernejav::

skačemm od veselja da čujem novičke
uka7:jaz tepka sem včeraj popoldan se matrala z glavobolom in sem si rekla šele okoli 20 ja kaj če bi pa ti spila 2 kozarca vode ,da premalo pijem ,in grem ,spijem in čez pol ure me mine.Res je to lahko posledica premalo tekočine ,zato pij veliko
ZANIMIVOSTI DANES
11.11
štorkljica-cht
srečka82
jernejav
janja*
L&L
PikaV -AC
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.11.2008 9:14:16 >