pozdravljene čveke nosečke :)
bravo, koliko nas je že
.
Kaj danes počenjate? Pri nas na Dolenjskem je takooo slabo vreme, da se mi nič ne da...
sicer sem nekaj izdelovala iz žice in perlic..danes se mi pa ne da več...
Kako ste kaj s kavo? Meni kdaj pa kdaj tako zapaše kak kapučin, da je kar noro..pa ga
na žalost ne smem
.
Pa še eno vprašanje, koliko ste kaj pridobile na cm okoli trebuščkov? Ko gledam pri marčevkah je stanje zalo pestro, ene so že pravi "tanki" -
Bog ve, kakšna letalonosilka bom jaz??
Zdaj grem pa pod tuš odmočit, pa se mal polepšat in uredit, s kremico namazat...
aja..moram si pa še dušo olajšat...včeraj, ko sem bila na francoščini, je zraven mene sedela še ena ženska, ki tudi hodi na fra...
in je non stop neki kašlala pa kihala pa jamrala...pa sem ji rekla, da zakaj, če se tako slabo počuti, ne ostane doma in se pozdravi..pa to je bilo
rečeno lepo, z nobenim sarkazmom...halooo, navsezadnje, se pa res lahko nalezeš od ljudi, ki so tko šmrkavi in jih en klinc briga za druge...
In mi ona zabrusi: " Ja veš, jst sem danes cel dan delala, veš, ne pa tko k ti k sam celo dan ležiš!!!!!"
Sem pa misla, da me bo kar razneslo...in to mi govori ena baba, samska pri 40ih, brez moža in otrok...ki sam po svetu luta, jasno sama..zategnena na kvadrat!!!!
Halo?? Tako sem bila užaljena...matr, tudi če sem cel dan doma, to ne pomeni da pa 24 ur ležim ko trdo kuhan jajc!!!!
Treba je likat, pa pospravit, pa pomivat, pa kuhat, pa prat, ....haloo da sploh ne govorim o nosečniških težavah, ki nas sproti pestijo!!!!
Pa povejte če niso eni ljudje res žleht!!! Pa ne vem, ali je ljubosumna ker sama tega nima ali je pa res tako žleht??!!!
Anyway...zdaj mi je lažje...danes pa v nov boj :)
dijo