rea:
lepo da se nam malo potožiš,saj ti je tako manj hudo.
junona:ja sonček je že bolje ,sem pa popoldan malobolj malo gor ,saj moj dela dopoldan in se pop posvečam njemu ,ker ga bolj malo vidim.
pa še 2 dni ni spal poleg mene ampak na kavčku ko sem bila tako prehlajena.Sedaj sem že super,bolj zdrava kot bolana ,vsaj diham lahko normalno čez nos.
zupancdam:ti lepo počivaj in se nikar preveč ne izpostavljaj prepihu in bodi pod toplo deko ,da še ne zbolišbolj.Čuvaj se
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
glede izcedkov...baje je to normalno, da so prisotni tile izcedki...tudi sama ga imam...ponavadi je prozoren pa ful se vlije, vcasih imam belega tu pa tam pa rumenega...meni je gin. rekla, da je to vse ok za nosecnost, edino, ce bi bil rjav ali pa krvav potem pa treba takoj k gin...meni je ta izcedek tudi nadlezna stvar, ker vcasih ko sem zunaj imam obcutek kot, da sem se polulala
se popišem ,pri meni je tudi tako
mleko iz prsi:meni tako že ves mesec teče iz prsi ,da mi je prav smešno že.Mmoj jse kr naprej smeji je reku da sem že prava mlekarna

(tako so me klical v šoli sošolci

)Mi bi bilo prav smešno če bi kam šla in bi mi mleko priteklo ven,no pa sej zato so pa blazinice

a vam ki že teče to mleko tudi dnevno teče?
aja dobro jutro vsem

zunaj je sonček