Jaz bi pa imela par vprašanj za tiste, ki ste že rodile-
1. kako ste se oblekle za it iz porodnišnice??? ne vem kaj mi bo prav za oblečt in- ali moramo res imet dolgo majico in hlače???
2. tiste, ki ste si mazale presredek z Weledo- ali je pomagalo in kolk časa prej ste si ga začele masirat?
3. kako je z vodo v telesu- ali hitro "izplakne"? jaz sem namreč kar precej otečena, pa bi rada to čimprej mimo... oz. kolk kg ste izgubile v treh dneh kar ste ble v P?
4. so se kateri pojavile strije po porodu, ki jih prej ni imela?
Za domov iz porodnišnice sem se oblekla tako kot sem bila ko sem prišla, ja žal hlače izpred 9 mesecev mislim, da še ne boš spravla gor.
Mazali se nismo, tako da ne vem.
Po porodu oz. ob prihodu domov sem pa imela -8 kg. Ostali so šli pa pol sami dol.
Strije pa tut ne vem, so pa prisotne, ampak se ne sekiram, ker vem zakaj so.
Krysia dobila te bom, pa če potem takoj.... a moraš spominjat na čokolino, a nisem že dovolj pojedla za zajtrk? hehe
Grem poskusit marelice, morajo bit čudovite, če so pa tako drage... hihi
Tamal je šel po tednu dni spet v vrtec, da o vstajanju ne govorim, je hotel kar v kopalnici na tleh še mal potegnit. No sej čez eno urco grem pa že po njega. Edino kar mi je uspelo v tem času je, da sem dala prat za dojenčka cunje... zdaj se pa lahko začne oz. ne moram počakat vsaj do ponedeljka, da bo moj

imel čas, ker bi v nedeljo rad še v službo šel... kdo bi jih razumel.