naty13 - seveda, da smo jedli ponoči.
Ampak danes se mi ni dalo na net, sem kar na TV spremljala prenos plavanja z OI, da nisem preveč kinkala, ko se je Rok dojil. Mi je pa ponoči še
družbo delal. Drugače pa imamo že od začetka dokaj podoben ritem hranjenja. Zvečer jemo zadnjič nekje okrog polnoči, potem okrog 3h zjutraj in potem okrog 6h zjutraj. Sem pa Roka ravno danes zjutraj tehtala in ima že 4480 g (rojen s 3430 g, potem je pa po 2 dneh shujšal na 3130 g). Prava mala šunkica je postal!
Samo dojenje pri nas tako dolgo traja, ga moram kar buditi zraven, ker kar zaspi.
Ponavadi mine s pravijanjem vred kar 1 ura.
V glavnem poje dost, če poje 60, ker je Jošt v dveh dneh, ko sva nehala z dojenjem pridobil kar 120g.
Aja, a ti si zdaj že nehala dojit?
renatka - čestitke ob rojstvu Eve!
anita - sigurno boš šla spet domov, moraš še kako knjigo prebrat.

Razen, če probaš it v hribe rodit, da bo vajina pupa dobesedno rojena hribolaznica.
m_m - jaz sem izbirala med CE in SG, ker imam do obeh P približno enako daleč. Na koncu je padla odločitev za CE, ker je imel

do tja bližje iz službe. Rodiš itak povsod, 24/7 možnost EA v SG pa mi ni bila merilo, ker se za EA nisem odločila. Sva pa šla z

kak teden pred porodom na ogled P v CE (imajo oglede vsak torek ob 13h) in se nama je čisto dopadla, pa tudi moje izkušnje so čisto OK.
tejkaz - mene je tudi na začetku ful bolela ena bradavica, tako da sem tudi jaz razmišljala o nastavkih. Ampak se je HB čez nekaj dni malo uneslo. Se mi zdi kot da jo je Rok uspel nekak deformirat z vlečenjem, tako da je zdaj OK. Upam, da se tudi tebi stanje čim prej popravi.
Erin - držim pesti, da se Tilnu kri čim prej izboljša in da vaju spustijo domov!
< Sporočilo je popravil gajka -- 10.8.2008 12:00:12 >